«Όταν κάποιος δηλώνει απολίτικος, είναι απλά δεξιός»

«Όταν κάποιος δηλώνει απολίτικος, είναι απλά δεξιός»

Αιχμές Παπαδημούλη για Γιώργο Αμυρά και «Ποτάμι»

Αιχμές για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αμυρά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για «Το Ποτάμι» αφήνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται στο δημοσιογράφο αφήνοντας αιχμές για τις πολιτικές του προτιμήσεις. Και λέει: «Όταν κάποιος δηλώνει απολίτικος, είναι απλά δεξιός που το κρύβει. Ο Αμυράς πχ, από οικολόγος-ποδηλάτης, έγινε ΝΔκράτης. Λέτε και το “Ποτάμι;”», αναφέρει χαρακτηριστικά.

_

Bookmark the permalink.

5 Responses to «Όταν κάποιος δηλώνει απολίτικος, είναι απλά δεξιός»

 1. RYaN says:

  Οι απόλυτες πολιτικές-κοινωνικές γενικεύσεις είναι πάντα λάθος. Ακόμα και σε εκείνες τις περιπτώσεις που μπορούν να περιγράψουν κάποιο γενικό κανόνα, κατορθώνουν ταυτόχρονα να πνίγουν την (πάντα χρήσιμη) φωνή των εξαιρέσεων.

  • παπαδακης says:

   Τι είναι δηλαδή;
   Επιεικέστατος και ευγενέστατος ο Παπαδημούλης, εγώ θα έλεγα ότι είναι ακροδεξιοί με κουστούμι και θα έπεφτα και μέσα!!!!!!!

   • RYaN says:

    Καλά, παίξτε εκλογές τώρα. Είναι, άλλωστε, ο καιρός τους. Εγώ πάλι, ως μη-δεξιός, μη-αριστερός και μη-φασίστας, δεν έχω κανένα λόγο να ανακατευθώ.
    Οπότε, Καλό Πάσχα :)

  • παπαδακης says:

   Συγνώμη μάλλον φασίστες!!!!!!1
   Πολλή σαβούρα στο «Ποτάμι»…
   http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/218626,Poly_savoyra_sto_%C2%ABPotami%C2%BB_.html

 2. παπαδακης says:

  Εδώ οι οικολόγοι που έφυγαν πήγαν με τον τζημερο και τον μανο χα!χα!χα!
  Ωραίοι οικολόγοι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>