Δεκ 01 2012

Ο Λαφαζάνης αιφνιδιάζει τον Τσίπρα

Αιφνιδιασμό επιχειρεί το Αριστερό Ρεύμα του Συνασπισμού, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Σε σύσκεψη της τάσης σήμερα, υπήρξε η πρόταση να «κατεβάσει» ξεχωριστή λίστα υποψηφίων για την εκλογή μελών του κεντρικού οργάνου που θα οδηγήσει το κόμμα στο ιδρυτικό του συνέδριο λίγο πριν από το καλοκαίρι του 2013, ενώ φέρεται να παρουσιάζει και τρεις επιπλέον τροπολογίες στο κείμενο διακήρυξης του κόμματος.

Οι σκέψεις αυτές από πλευράς της αριστερής μειοψηφίας του ΣΥΝ έχουν ήδη κάνει τον γύρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου διεξάγεται η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, καθώς δεν είναι λίγοι που κατηγορούν εμμέσως τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για «πρόβα διάσπασης» ακριβώς την ώρα που το κόμμα επιχειρεί την ενιαιοποίησή του.

Παράλληλα, ενοχλημένη εμφανίζεται η ηγεσία του κόμματος, με την Κουμουνδούρου να κάνει, αιφνιδιασμένη, λόγο για «κίνηση στα όρια του ανφέρ». Ακόμα και μέλη του Αριστερού Ρεύματος, πάντως, διεφώνησαν με την εισήγηση Λαφαζάνη στην πρωινή σύσκεψη της τάσης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι τάσεις του Συνασπισμού, αλλά και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζουν τους υποψηφίους τους σε ενιαία λίστα.

Πηγή

3 Σχόλια

  • alatzataz a on 1 Δεκεμβρίου 2012 at 22:17

  Απο τον συριζα εφυγε και εφτιαξε κομμα το δεξιο κομματι με τον κουβελη και την παρεα του, στο αριστερο κομματι του συριζα δεν εχει αποκλειστικοτητα μονο το κομματ Λαφαζανη,,,αυτο ας το σκεφτει καλα ο παναγιωτης πριν παρουν τα μυαλο του αερα και τα ακρα του φτερα,,,

   • olympismos on 2 Δεκεμβρίου 2012 at 10:14

   Ως Δημιουργός του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ και Ιδρυτής – Πρόεδρος της Πολιτιστικής και Πολιτικής Κίνησης «ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ», τις Πανεπιστημιακές μου Σπουδές, τη 33χρονη ζωή στις Ένοπλες Δυνάμεις και προπάντων την Καλλιέργειά μου, από τα Ιδεώδη του Αρχαίου Ελληνισμού και Ολυμπισμού, σας παρουσιάζω το έργο μου, σε Περίληψη: Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ στον Α΄ ΑΙΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ. Ο Νέος και Αληθινός Αιώνας του Α΄ ΑΙΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, πιστεύω ακράδαντα ότι,, θα αντικαταστήσει ειρηνικά τον Αναληθή και μυστηριώδη Κόσμο των 20 Αιώνων Χριστιανισμού, ώστε στη συνέχεια να αναμένεται να αποκατασταθεί και η ταπείνωση που έχει υποστεί το Ανθρώπινο Γένος. Ακόμη στον Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ θα έχουμε: α. Την εγκαθίδρυση μιας Ισχυρής ΟΜΟΣΠΟΝΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ. β. Την αντικατάσταση των Θρησκειών, με μια Νέα και Αληθινή Θρησκεία, την ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και γ. Την ύπαρξη ενός Παγκόσμιου Νομίσματος, το ΟΛΥΜΠΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ( Δέον να σημειωθεί ότι, ήδη για το πρώτο το αποδέχθηκε ο κ. Μπαρόζο, προτείνοντας μια Ομόσπονδη Δημοκρατία της Ε.Ε. και το τρίτο ο νυν Πρόεδρος της Κίνας, προτείνοντας ένα Παγκόσμιο Νόμισμα. Όσον αφορά για την ύπαρξη μιας Παγκόσμιας Θρησκείας, ο Κόσμος ολόκληρος θα το αποδεχθεί, προκειμένου να απαλλαγεί, από τις εξτρεμιστικές και διχαστικές τάσεις, αλλά και τις αγεφύρωτες ιδιαιτερότητες των Θρησκειών και κυρίως, από τη Θρησκομανία των Ανθρώπων.)
   Αγαπητέ μου αναγνώστη, σήμερα πραγματοποιείται μια Αλλαγή του Κόσμου, οπότε ας μη χάσουμε την ευκαιρία και ας προστρέξουμε, ακολουθώντας τον Πνευματικό δρόμο των προγόνων μας Αρχαίων Ελλήνων, γιατί η μοίρα μας είναι να δημιουργούμε και να προσφέρουμε στην Ανθρωπότητα, Ιστορία, Φιλοσοφία, Πολιτισμό, Δημοκρατία και ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ και κάθε άλλο Ιδεώδες. Κατόπιν τούτου σας διαβεβαιώνω ότι, η όλη δομή του Έργου μου, βασίζεται, σε Αληθινά και κυρίως Ιστορικά γεγονότα, που έχουν συντελεστεί στο διάβα των αιώνων της Ανθρωπότητας και η αξιολόγησής των έγινε, με σφαιρική και αντικειμενική ενατένιση και κυρίως, χωρίς τις σκοτεινές παρεμβάσεις των συνήθως επιτηδείων. Οπότε, διαπίστωσα, όπως και εσείς, με τη σειρά σας θα διαπιστώσετε, αφού προηγουμένως μελετήσετε το όλο έργο μου ότι, στους 20 αιώνες Χριστιανισμού, έχει δημιουργηθεί ένας Αναληθής, αλλά και Ακατανόητος Κόσμος και κυρίως ένας Μυστηριώδης Κόσμος. Με βάση τα ανωτέρω και με μια κοινή προσπάθεια όλων μας και μάλιστα, από σήμερα, γιατί οι καιροί ου μενετοί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν Νέον και Αληθινό, αλλά και Ιδεώδη Κόσμο, τον Κόσμο του Α΄ ΑΙΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, με την εφαρμογή του όλου Έργου μου: « Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ». Οπότε και πάλι οφείλω να σας διαβεβαιώσω, σε οιανδήποτε Θρησκεία και Εθνότητα και εάν ανήκετε, ότι ο σκοπός, αλλά και ο στόχο μου είναι να μη διχάσω τον χθεσινό Αναληθή Κόσμο, με τον δημιουργούμενο Νέον και Αληθινό Κόσμο του Α΄ ΑΙΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ. Και τούτο θα πραγματοποιηθεί, όταν όλοι μας προσαρμοστούμε, προς τις νέες Επιστημονικές και Τεχνολογικές ανακαλύψεις και αποκαλύψεις, που αναδύονται, από τα νέα Ιστορικά δεδομένα της Ανθρωπότητας και των καιρών……

  • oxtapus on 2 Δεκεμβρίου 2012 at 10:44

  Reblogged this on Oxtapus *beta.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: