Φεβ 21 2014

Όλο το Video, με την εκδίωξη Παναγιωτόπουλου με όπλο το χάχανα! Απολαυστικό!

Ξέσπασε σε φωνές και αποχώρησε ο υπουργός Πολιτισμού χθες στα εγκαίνια του συνεδρίου «Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα» μέσα στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, αφού αιφνιδιάστηκε από την αντίδραση ομάδας καλλιτεχνών που κάθε τόσο γελούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του συμπαρασύροντας και άλλους παρεβρισκόμενους. Ο υπουργός σηκώθηκε και έφυγε επί τόπου χωρίς να μείνει να ακούσει κανέναν από τους ομιλητές του συνεδρίου που διοργανώνεται από το υπουργείο στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας, ενώ κατήγγειλε ουσιαστικά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣYΑ.

Tην ιδιότυπη αυτή μορφή καταγγελίας διοργάνωσε η δυναμική Κίνηση Μαβίλη που παρακολουθούσε το συνέδριο χωρίς να είναι προσκεκλημένη να μιλήσει για αυτό το τόσο  νευραλγικό θέμα για την ελληνική καλλιτεχνική πραγματικότητα.

Μέλη της Κίνησης Μαβίλη και άλλοι ανεξάρτητοι καλλιτέχνες μοίρασαν στο κοινό δίγλωσσα τρυκάκια με τα οποία τους ενημέρωναν: «Να ξέρεις πως το ελληνικό κράτος αδιαφορεί πλήρως για τον σύγχρονο πολιτισμό. Να ξέρεις πως γύρω σου διαδραματίζεται ένα φιάσκο»

Σας παραθέτουμε, όλο το βίντεο:

Αρέσει σε %d bloggers: