Μαρ 11 2014

Στάδια ωρίμανσης στον δρόμο προς τον ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ-Πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ δίπλα στον Κουβέλη

Μνημονιακοί-Πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ  συγχαίρονται με τον Κουβέλη

ΠΑΣΟΚ, Ελιά,  Ποτάμι,  ΔΥΝΕΛ, Συμφωνία, και ΔΗΜΑΡ, Προοδευτική Συνεργασία,  «58»,  75, νέοι μεταρρυθμιστές και ένα σωρό αλλά κόμματα και αποκόμματα!  Τα συναντάς σαν βγει στον πηγαιμό ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ…

Στελεχη καμένα πολιτικά και μνημονιακοί που δεν μπορούν να πάνε προς τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τους δεχεται.

θα τα δεις να φτιάχνουν κόμματα για να εγκλωβίσουν  κόσμο και να χαθούν μαζί του ή ναγυρίσουν πίσω. Και ένας κόσμος που μοιάζει να χάνεται σε αυτά τα στάδια ωρίμανσης  στον δρόμο προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία πρώην υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ  στην εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία, μια ημέρα μετά την Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της Ελιάς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι μνημονιακοί πρώην υπουργοί Νίκος Χριστοδουλάκης, Πάνος Μπεγλίτης και Χάρης Καστανίδης, μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά και ο διευθυντής του ΙΣΤΑΜΕ, Γιώργος Σιακαντάρης.

5 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • varanus komodoensis on 11 Μαρτίου 2014 at 01:25

  Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Χαλκηδόνας, προφανώς από εγκληματική συμμορία αναρχοκομμουνιστών (κατά τα πρότυπα των εαμοβουλγάρων πολιτικών προγόνων τους, που έκαιγαν τα αστυνομικά τμήματα και τους σταθμούς Χωροφυλακής κατά τα Δεκεμβριανά του 1944…). Η θρασύτατη επίθεση έγινε αφού οι συμμορίτες πέρασαν τα προστατευτικά, με τα οποία οι άνδρες της Αστυνομίας κλείνουν το δρόμο, και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς στο Αστυνομικό Τμήμα. Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο, σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και στο κουβούκλιο του φρουρού, ζημιές τις οποίες θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

  Αυτή είναι η «ευνομία παντού» για την οποία καυχιέται ο Δένδιας. Να είναι ξέφραγα αμπέλια ακόμα και τα αστυνομικά τμήματα! Κι όταν ακόμα και τα αστυνομικά τμήματα δε μπορούν να προστατευθούν, φανταστείτε πόσο ασφαλείς νιώθουν οι ανυπεράσπιστοι Έλληνες πολίτες!

  • varanus komodoensis on 13 Μαρτίου 2014 at 18:21

  http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/18106/tsiprasturk2__article.jpg

  • varanus komodoensis on 13 Μαρτίου 2014 at 18:26

  http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/tsipras_turkey.jpg

  • varanus komodoensis on 13 Μαρτίου 2014 at 18:26

  http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/tsipras_turkey1.jpg

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: