Μαρ 11 2014

ΔΗΜΑΡ: Να αποκρούσει τις νέες απαιτήσεις της τρόικας η κυβέρνηση

ΔΗΜΑΡ: Να αποκρούσει τις νέες απαιτήσεις της τρόικας η κυβέρνηση«Η χώρα και η κοινωνία δεν αντέχουν νέες επιβαρύνσεις και νέα μέτρα» υπογραμμίζει η ΔΗΜΑ σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις απαιτήσεις της τρόικας.

«Η κυβέρνηση οφείλει να αποκρούσει τις νέες απαιτήσεις της τρόικα, καθιστώντας απολύτως σαφές στους δανειστές ότι με νεοφιλελεύθερες εμμονές, όπως είναι η απελευθέρωση των απολύσεων, θα υπάρξει πλήρης κατάρρευση της κοινωνικής συνοχής» καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

6 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • varanus komodoensis on 11 Μαρτίου 2014 at 21:03

  ..εδω, αυτο το ‘ξερες εβραιο-παπατζονακι;

  Δεν παίζονται με τίποτα αυτοί οι Εβραίοι: «O πρώτος Μαραθωνοδρόμος του κόσμου ήταν Εβραίος και όχι Έλληνας».

  ΧΑΧΑ…ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;
  Δεν παίζονται με τίποτα αυτοί οι Εβραίοι: Με αφορμή τον 18ο Μαραθώνιο του Τέλ-Αβίβ που έγινε την περασμένη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Ισραήλ, η περίφημη «Haaretz», ανεκοίνωσε (στο φύλλο της 27ης Φεβρουαρίου) στους Ισραηλινούς ότι ο πρώτος Μαραθωνοδρόμος του κόσμου ήταν Εβραίος και όχι Έλληνας!.. ΙΔΟΥ πώς έχει το θέμα, για να κάνετε νέο συκώτι από τα γέλια…

  Αρχικά, η ισραηλινή εφημερίδα αναφέρεται στην ελληνική εκδοχή του Μαραθωνίου με τον Φειδιππίδη (στην πραγματικότητα ο δρομέας ονομαζόταν Ευκλής) που έφερε στην Αθήνα το μήνυμα της νίκης από τον Μαραθώνα και αμέσως εξέπνευσε. Αμέσως μετά,
  η «Haaretz» «αποκαλύπτει» ότι η Παλαιά Διαθήκη στο βιβλίο του Σαμουήλ αναφέρει μια μάχη όπου οι Φιλισταίοι συνέτριψαν τους Εβραίους, έκλεψαν την Κιβωτό της Διαθήκης και πήραν 30.000 Εβραίους για σκλάβους. Ένας Εβραίος της φυλής των Βενιαμίν που δεν κατονομάζεται, έτρεξε και έφερε το δυσάρεστο μήνυμα στον Ηλί, του οποίου και τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν στην μάχη. Ο Ηλί άκουσε το μήνυμα από τον Εβραίο «μαραθωνοδρόμο» και αμέσως έπεσε νεκρός από την στενοχώρια του!

  Το 1968, τρείς χιλιάδες χρόνια αργότερα, ο ιδρυτής της Ομάδος Μακκαμπί, Ιωσήφ Γιεκουτιέλι μέτρησε την απόσταση που έτρεξε ο Εβραίος «μαραθωνοδρόμος» και βρήκε πως ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ 42 χιλιόμετρα, όσο είναι (από το 1921) και η σημερινή απόσταση που τρέχουν οι δρομείς του Μαραθωνίου! Αυτό κατά την «Haaretz» δείχνει πως ο Εβραίος «μαραθωνοδρόμος» έτρεξε (σ.σ.: προφανώς με θαυματουργική παρέμβαση του Γιαχβέ) την σωστή απόσταση, ενώ ο Έλληνας Φειδιππίδης έτρεξε πολλά χιλιόμετρα λιγότερα από τα 42 που τρέχουν σήμερα οι αθλητές, διότι «έκοψε» από ραχούλες και ρεματιές!..

   • pap-net on 11 Μαρτίου 2014 at 22:53
    Author

   Αυτές οι ειδήσεις έρχονται κατευθείαν από το αρχηγείο Γουστερα. Τρώμε την παπάρα από το eurogroup και σε βάζουν να σκέφτεσαι τον Μαραθώνα που θα σου παύουν οι εβραιοι.

   Στην ουκρανια μπουκαραν οι ρωσοι στην Κριμαία και τα συντρόφια σου απειλούσαν Συναγωγή στο Κίεβο.

   Μην με ρωτάς πιο είναι το αρχηγείο είμαι σίγουρος ότι ξέρεις

    • varanus komodoensis on 12 Μαρτίου 2014 at 02:53

    …χαζομαρες λες και το ξερεις τραχανοπλαγια φιδομουτρη..οι ουκρανοι νεοναζι υποστηριζονται απο το τοξο σας..μαλακα…ε μαλακα..ασε τα «αρχηγεια» και τις πιπες σαχλαμαρουκο..δεν περνα η μισελληνικη προπαγανδα σου.αϊ στα εξαρχεια να γλυψεις κανα μαρκουτσι

  • varanus komodoensis on 13 Μαρτίου 2014 at 18:12

  ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΡ! «ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΩ ΜΕ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ»!

  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΜΕ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ! ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ

  ΥΓ1. Κοντεύει να κλάψει το σούργελο.
  ΥΓ2. Ευτυχώς που μάθαμε επιτέλους πως με την γκιλοτίνα κρεμιέσαι.
  ΥΓ3. Ευτυχώς που μάθαμε επιτέλους πως το ΚΚΕ στηρίζει την ομοφυλοφιλία.
  ΥΓ4. Ευτυχώς που μάθαμε επιτέλους πως το ΣΥΡΙΖΑ το ψηφίζουν πισωγλέντηδες.
  ΥΓ5. Ευτυχώς που μάθαμε επιτέλους πως οι Αριστεροί είναι οι μόνοι που τόσα χρόνια δεν έτρωγαν τον άμπακο μέσα τους…
  ΥΓ6. Ευτυχώς που οι πισωγλέντηδες είναι πάντα γεμάτοι υποσχέσεις και πάντοτε τις κρατούν.

   • varanus komodoensis on 13 Μαρτίου 2014 at 18:14

    • varanus komodoensis on 13 Μαρτίου 2014 at 18:16

    χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχααααααααααααααααααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Α ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΝΤΖΟΙ, Ν Ε Α ΣΥΚΩΤΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΛΙ!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: