Μαρ 11 2014

Την Πέμπτη αποφασίζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας των υπόλοιπων 9 βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Στον Κορυδαλλό αναμένεται να μεταβεί την άλλη Τρίτη κλιμάκιο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, προκειμένου να ακούσει τις εξηγήσεις των προφυλακισμένων βουλευτών και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο της διαδικασίας άρσης της ασυλίας των υπόλοιπων εννέα βουλευτών του κόμματος. Αυτό αποφασίστηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας ως εναλλακτική λύση, εφόσον ο εισαγγελέας δεν απαντήσει θετικά στο αίτημα που πρόκειται να του διαβιβάσει αύριο, να μεταβούν στη Βουλή οι κ. Μιχαλολιάκος, Παππάς, Γερμενής, Ηλιόπουλος, Λαγός και Μπούκουρας, και να τοποθετηθούν επί του κατηγορητηρίου οι προφυλακισμένοι βουλευτές.

Αν ο εισαγγελέας δεν επιτρέψει τη μεταφορά των προφυλακισμένων βουλευτών και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο, τότε τα μέλη της Επιτροπής θα μεταβούν στον Κορυδαλλό, όπως υποχρεούνται από τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου να λάβουν τις σχετικές καταθέσεις. Για την άρση της βουλευτικής ασυλίας – με την κατηγορία της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης – των υπόλοιπων εννέα βουλευτών της ΧΑ (Ελένη Ζαρούλια, Νικόλαο Κούζηλο, Αντώνιο Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Δημήτριο Κουκούτση, Αρτέμη Ματθαιόπουλο και Μιχαήλ Αρβανίτη), η Επιτροπή Δεοντολίας θα συνεδριάσει μεθαύριο Πέμπτη. Σύμφωνα με το εισαγγελικό αίτημα, ζητείται να απαγγελθούν πρόσθετες κατηγορίες προς τον Νίκο Μιχαλολιάκο για οπλοκατοχή και κατοχή εκρηκτικών (με σκοπό τον εφοδιασμό της εγκληματικής οργάνωσης) και αποδίδουν την ίδια κατηγορία και στους βουλευτές Μίχο, Λαγό, Κασιδιάρη και Γερμενή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

5 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • varanus komodoensis on 12 Μαρτίου 2014 at 03:16

  Οι αριστεροί ανακάλυψαν τους Έλληνες της Ουκρανίας;!!

  Οι αριστεροί, που κατάπιαν τους διωγμούς του Στάλιν,
  τώρα κόπτονται για τους Έλληνες της Ουκρανίας

  προσέξτε τα βέλη προς την Κεντρική Ασία, στον χάρτη. Δείτε πως «περιποιήθηκαν» τους Έλληνες στον Σοβιετικό Παράδεισο.. 50.000 νεκροί – 350.000 εκτοπισμένοι

  προσέξτε τα βέλη προς την Κεντρική Ασία, στον χάρτη. Δείτε πως «περιποιήθηκαν» τους Έλληνες στον Σοβιετικό Παράδεισο.. 50.000 νεκροί – 350.000 εκτοπισμένοι

  Διαβάζω έκπληκτος ότι τα δύο κομμουνιστικά κόμματα της Ελλάδος, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, κόπτονται για τους ομογενείς μας της Ουκρανίας, καταγγέλλοντας ότι δέχονται απειλές διώξεων, περιορισμούς στην χρήση της ελληνικής γλώσσης κ.τ.λ.

  Ιδού οι σχετικές τους ανακοινώσεις:

  ΚΚΕ: «Οι απειλές εναντίον των ομογενών προέρχονται από ναζιστικές οργανώσεις και κόμματα της Ουκρανίας που δρουν με την κάλυψη της νέας ουκρανικής κυβέρνησης, των ΗΠΑ και της ΕΕ. Δεν είναι τυχαίο ότι μία απ’ τις πρώτες πράξεις της νέας ουκρανικής κυβέρνησης ήταν ο περιορισμός στα δικαιώματα στη γλώσσα και στη λειτουργία των σχολείων, τα οποία υπήρχαν εδώ και δεκαετίες».

  ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Ελληνισμός της Διασποράς στην Ουκρανία περνά δύσκολες ώρες όπως καταγγέλλει και η Αλεξάνδρα Προτσένκο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών κοινοτήτων της Ουκρανίας. Χτυπιούνται προσωπικές ελευθερίες, πολιτικές πεποιθήσεις, στο στόχαστρο βρίσκεται το Κομμουνιστικό κόμμα και άλλες δυνάμεις της αριστεράς, όλα τα δημοκρατικά δικαιώματα και προπαντός οι εθνικές διαφορετικότητες ποινικοποιούνται. Το μαύρο πέπλο του ναζισμού απλώνεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελληνική κυβέρνηση δια μέσου των ελληνικών αρχών στην χώρα αυτή να μεριμνήσει άμεσα ώστε να δοθεί κάθε είδους βοήθεια στους συμπατριώτες μας . Τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα του υπουργού εξωτερικών κ. Βενιζέλου δεν αρκούν για τους Έλληνες ομογενείς. Η έμπρακτη αλληλεγγύη στον Ελληνισμό της Διασποράς σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται»

  Τώρα τους έπιασε ο πόνος, ενώ τα δύο σταλινοτραφή κόμματα έχουν καταπιεί αμάσητους τους φοβερούς διωγμούς των Ελλήνων της ΕΣΣΔ, από τον Στάλιν, το δε ΚΚΕ τους έχει δικαιολογήσει κιόλας; Επειδή το θράσος έχει και τα όριά του, σας θυμίζω σχετικό με τους διωγμούς αυτούς άρθρο μου, που δημοσιεύθηκε σ’ αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, τον περασμένο Δεκέμβριο:….

  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1937: ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ

  Τέτοιες ημέρες, του 1937, άρχιζε στην ΕΣΣΔ η «ελληνική επιχείρηση», ο διωγμός των Ελλήνων από τον «πατερούλη» Στάλιν…(…)

  Γενοκτονία δια της πείνας

  Ευκαιρίας δοθείσης, θα βάλουμε ένα λιθαράκι για να μάθουν οι Έλληνες την πραγματική ιστορία τους. Κατ’ αρχάς, στη Ρωσσία υπήρχαν 750.000 Έλληνες, ποντιακής προελεύσεως οι περισσότεροι. Το 1919, μετά το πραξικόπημα των μπολσεβίκων, κατάφεραν να φύγουν για την Ελλάδα περί τους 260.000. Η πρώτη γενοκτονία έγινε κατά τα έτη 1929-1933, με την «κολλεκτιβοποίηση». Δεν έγινε βέβαια ειδικά κατά των Ελλήνων, αλλά η προγραμματισμένη από το σταλινικό καθεστώς πείνα, που έπληξε τις αγροτικές περιοχές της Ουκρανίας και της Ν. Ρωσσίας, για να σπάσει τη λυσσαλέα αντίσταση των χωρικών που τους άρπαζαν το βιός τους δια της βίας, είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων (σκοπίμως δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία, αλλά τα θύματα της προγραμματισμένης πείνας υπολογίζεται ότι έφτασαν τα 7,5 εκατομμύρια). 

  Η «ελληνική επιχείρηση» της NKVD

  Στα μέσα της δεκαετίας του ’30, αρχίζουν οι διώξεις συγκεκριμένων εθνοτικών ομάδων, μεταξύ αυτών και των Ελλήνων. Οι διώξεις παίρνουν μορφή πογκρόμ κατά τα έτη 1937-1938. Η «ελληνική επιχείρηση», με την υπ’ αριθμόν 50215 ντιρεκτίβα της NKVD, άρχισε στις 15 Δεκεμβρίου 1937. Τα πρώτα θύματα ήταν η ηγεσία της ελληνικής μειονότητας, επιφανή στελέχη ελληνικών συλλόγων, ιερείς, δάσκαλοι, συγγραφείς κ.λπ. Μεταξύ αυτών ήταν και πολλοί κομμουνιστές, αλλά αυτό δεν τους έσωσε. Αρκούσε ότι ήταν Έλληνες. Σύμφωνα με μαρτυρία επιζώντος: «Πρώτα συνέλαβαν τους Πόντιους κομμουνιστές. Τους έβαζαν τα χέρια στη μέγγενη και τους έλεγαν: εσείς κάνετε τους κομμουνιστές για να δίνετε μυστικά στην Ελλάδα». Η συνήθης κατηγορία ήταν «συμμετοχή σε παράνομη ελληνική εθνικιστική οργάνωση που στόχευε στη διάλυση της ΕΣΣΔ και στη δημιουργία ανεξάρτητης ελληνικής δημοκρατίας στη Ν. Ρωσσία». Στη συνέχεια, οι διώξεις επεκτάθηκαν και στον υπόλοιπο πληθυσμό. Συνολικά, υπολογίζεται ότι οι Έλληνες θύματα αυτής της περιόδου (που είτε εκτελέστηκαν είτε πέθαναν στα Γκούλαγκ) ήταν γύρω στις 40.000! 

  Μαρτυρίες επιζώντων

  Ιδού κάποιες μαρτυρίες διασωθέντων, που παρουσιάζονται στο πολύ καλό βιβλίο «Ποντιακός Ελληνισμός – Από τη γενοκτονία και το σταλινισμό στην περεστρόϊκα»: 

  Μαρτυρία 1η : «Ο Στάλιν έδωσε διαταγή το 1936 να φυλακίσουν όλους τους Έλληνες που ήταν πάνω από 18 ετών. Αυτό έγινε μόνο για τους Έλληνες. Είτε ήσουν κομμουνιστής είτε φασίστας, σε παίρνανε. Ήταν εντολή του Στάλιν να κλείσουν κάθε Έλληνα μεγαλύτερο των 18 ετών στις φυλακές, για να εξαλειφθεί το ελληνικό γένος. Αυτό ονομάζεται γενοκτονία». 

  Μαρτυρία 2η: Το 70% των Ελλήνων του Κουμπάν εκτελέστηκαν. Όπως μας κυνήγησε ο Τοπάλ Οσμάν στον Πόντο, έτσι μας κυνήγησαν κι εκεί. Μετά τους τουφεκισμούς πέθαιναν πολλά γυναικόπαιδα από πείνα. Γιατί όταν σκοτώνουν τον πατέρα που τρέφει την οικογένεια, είναι εύκολο να χαθεί κι η οικογένεια».  

  Μαρτυρία 3η: «Το 1938 μας φόρτωσαν σε 90 βαγόνια, 25.000 άτομα και μας πήγαν 1.500 χιλιόμετρα από το Γκόρκι, στη Σιβηρία. Εκεί ήταν δάση. Μας έβγαλαν, ανοίξαμε δρόμο και φτάσαμε σε μια πεδιάδα. Εδώ θα μείνετε, μας είπαν. Μέσα στο δάσος, δίχως σπίτια, δίχως τίποτα, μέσα στο χιόνι. Εκεί δουλεύαμε. Κόβαμε ξύλα και τα στοιβάζαμε. Γύρω μας ήταν φαντάροι με αυτόματα. Έτσι, σε έξι μήνες, από 25.000 έμειναν 600. Ήθελαν να μας εξοντώσουν!».

  Απολογισμός: 50.000 νεκροί – 350.000 εκτοπισμένοι!

  Το τρίτο κύμα διώξεων κατά των Ελλήνων, ήταν το 1942, κατά την προέλαση των Γερμανών. Χιλιάδες Έλληνες –κυρίως της Κριμαίας- εκτοπίζονταν στα ανατολικά (Καζαχστάν), γιατί θεωρήθηκαν «μελλοντικοί πιθανοί συνεργάτες των Γερμανών». Μετά την υποχώρηση των Γερμανών από τα σοβιετικά εδάφη (1944), άρχισαν νέες διώξεις κατά των Ελλήνων (και των υπολοίπων μη σλαβικών λαών) της Κριμαίας, για «συνεργασία με τους κατακτητές». Ακολούθως, οι Έλληνες οδηγήθηκαν στις άνυδρες στέπες του Ουζμπεκιστάν και του Καζαχστάν. Επίσης, με ειδικό διάταγμα της 20ης Οκτωβρίου 1944, άλλαξαν όλα τα ελληνικά τοπωνύμια στην Κριμαία, για να σβήσει για πάντα κάθε ανάμνηση της εκεί παρουσίας των Ελλήνων.

  Το 1949, μετά την ήττα των κομμουνιστοσυμμοριτών στην Ελλάδα, οι Έλληνες της ΕΣΣΔ θεωρήθηκαν συλλήβδην «εν δυνάμει πράκτορες του εχθρού» και όσοι είχαν μείνει στις εστίες τους από τις προηγούμενες διώξεις  (στις περιοχές του Καυκάσου), πήραν το δρόμο της εξορίας, κυρίως στο Καζαχστάν.

  Σύμφωνα με την «Επιτροπή για την Αποκατάσταση των Δικαιωμάτων των Ελλήνων της ΕΣΣΔ», που συστήθηκε στα χρόνια του Γκορμπατσόφ, ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων που εκτοπίστηκε τη δεκαετία του ’40 είναι 350.000, ενώ τα θύματα περί τους 50.000! 

  ΚΚΕ: Έφταιγαν τα… θύματα!

  Σύμφωνα με το «τιμημένο» ΚΚΕ, οι ίδιοι οι Έλληνες ευθύνονταν για την τύχη τους! Το ακούσαμε πέρυσι σε τηλεοπτική εκπομπή από τον Μαΐλη, το είδαμε γραμμένο και παλιότερα, δια χειρός του τότε Γ.Γ. του ΚΚΕ, Γρ. Φαράκου, στο περιοδικό «Ταχυδρόμος»: «Ύστερα από το 1935, ο Στάλιν είχε ξεκινήσει τις εκκαθαρίσεις μεγάλων εθνικών ομάδων, όπως οι Γερμανοί, οι Πολωνοί κ.λπ. και γενικά όσων θεωρείτο ότι έβαζαν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της ΕΣΣΔ σ’ έναν επερχόμενο πόλεμο. Παράλληλα, είχε ξεκινήσει και η αποκουλακοποίηση της χώρας.

  Οι Έλληνες εκείνης της περιόδου, διέθεταν και τα δύο στοιχεία που βρίσκονταν υπό διωγμό. Ήταν μια εθνική ομάδα που στην πλειοψηφία είχαν αρνηθεί να πάρουν τη σοβιετική υπηκοότητα, είτε για να αποφύγουν τη στράτευση είτε για λόγους εθνικής ταυτότητας, κι έτσι συνεπώς ήταν αρκετές χιλιάδες πολίτες που δεν ήθελαν να σοβιετικοποιηθούν.

  Από την άλλη, οι Έλληνες είχαν διατηρήσει συνήθειες που η τότε σοβιετική διακυβέρνηση απέδιδε στους  Κουλάκους. Κατείχαν δηλαδή εκτάσεις γης, συνήθιζαν να έχουν δούλους κ.λπ. Η κατηγορία που αποδόθηκε τότε, ότι προετοίμαζαν τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, ίσως να μην ήταν μόνο ένα εφεύρημα της NKVD.

  Πολλοί Έλληνες της περιόδου εκείνης βρέθηκαν εξ’ ανάγκης εγκατεστημένοι στην ΕΣΣΔ, όπως π.χ. οι Πόντιοι που κατέφυγαν εκεί για να γλυτώσουν από τις τουρκικές διώξεις και παρά τις προσπάθειες των Σοβιετικών, που τους τύπωσαν ειδικά βιβλία για τα δημοτικά, δε θέλησαν να ενσωματωθούν στον σοβιετικό τρόπο ζωής. Η στάση αυτή των Ελλήνων ευθύνεται και για τους εκτοπισμούς της περιόδου 1942-1944 από την Κριμαία, αφού αρκετοί Έλληνες δε δίστασαν να συνεργαστούν με τους Γερμανούς, όταν αυτοί επέλαυναν στην ΕΣΣΔ».

  Τιμή στα θύματα από το αυριανό εθνικό κράτος!

  Εξοντώθηκαν, λοιπόν, χιλιάδες συμπατριώτες μας στην ΕΣΣΔ, κι άλλοι φυλακίστηκαν και εξορίσθηκαν, μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες! Αλλά αυτό δεν το ξέρουν οι σημερινοί Έλληνες! Σήμερα, το ελληνικό κράτος οφείλει κατ’ αρχάς να ενημερώσει τον ελληνικό λαό -και κυρίως την νεολαία-, οφείλει να καθιερώσει «Ημέρα Γενοκτονίας», να αναγείρει μνημεία, να οργανώσει εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, να συνδράμει στην συγγραφή βιβλίων που θα αναδεικνύουν το θέμα και να τιμήσει την θυσία όλων αυτών των Ελλήνων, με κάθε δυνατό τρόπο. Βεβαίως, το να ζητούμε απόδοση τιμών στα συγκεκριμένα θύματα από τους θιασώτες του «συνωστισμού» και του αριστερισμού, καθώς και από τους συνοδοιπόρους τους, είναι σαν να ζητούμε καλλιγραφία από της μυλωνούς τον…

   • varanus komodoensis on 12 Μαρτίου 2014 at 03:17

   http://3.bp.blogspot.com/-X9V4mCY2g_Q/UxV3FqhTU-I/AAAAAAAAO5U/tA5YTptENmM/s1600/stalin-pontiakh-diaspora.jpg

   • varanus komodoensis on 13 Μαρτίου 2014 at 17:53

   την οικογενεια μου δεν θα την πιανεις στο βρωμοστομα σου κωλογερε μισελληνα παλαιοπασοκε.ΤΟΣΑ ξερεις ΤΟΣΑ λες αλητηριε

  • varanus komodoensis on 12 Μαρτίου 2014 at 18:39

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!
  11/03/2014

  Όπως είναι γνωστό, βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν το Σαββάτο στα Φάρσαλα και τη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσουν τα γραφεία της Τ.Ο. Φαρσάλων και για να παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία». Όπως είχε ανακοινωθεί άλλωστε… Τη δε επομένη, μετέβησαν στα Ιωάννινα, για την παρουσίαση του εκεί εθνικιστικού ψηφοδελτίου.

  Ωστόσο, στον διαδικτυακό σταλινότοπο 902, εμφανίστηκε μια ανάρτηση με τίτλο «Τσαριτσάνη: Ματαιώθηκε από την κινητοποίηση των κατοίκων η επίσκεψη της Χρυσής Αυγής» και με το εξής περιεχόμενο:

  «Χάρη στην κινητοποίηση και την αποφασιστικότητα των κατοίκων του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη κλιμακίου της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό της Τσαριτσάνης. Δεκάδες κάτοικοι, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας, του Μορφωτικού Συλλόγου και του Αγροτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, κινητοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης, όπου ήταν σε εξέλιξη εκδηλώσεις με χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα της περιοχής, γεγονός που ανάγκασε το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Η. Κασιδιάρη, να μην τολμήσει να φανεί. Για μια ακόμη φορά, απετράπη η παρουσία του κλιμακίου της εγκληματικής συμμορίας στην Τσαριτσάνη, με τους κατοίκους να δείχνουν το δρόμο αντιμετώπισής τους, ώστε να μην έχουν τόπο να σταθούν πουθενά οι απόγονοι του Χίτλερ…».

  Ποια είναι η αλήθεια; Στο πρόγραμμα των περιοδειών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν υπήρχε η Τσαριτσάνη, κι αυτό αποδεικνύεται από το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί. Ούτε βεβαίως υπήρξε σκέψη επί του παρόντος να γίνει περιοδεία εκεί, έστω και… εκτός προγράμματος, λόγω πίεσης χρόνου και υποχρεώσεων.

  Επειδή όμως τα κόκκινα ντόμπερμαν του Σαμαρά και των διεθνών τοκογλύφων έχουν αποστολή να παρουσιάσουν έργο κατά της Χρυσής Αυγής (με τα γνωστά ανταλλάγματα – συνεχείς εμφανίσεις στα ΜΜΕ των «νταβατζήδων», υψηλά ποσοστά από τις εταίρες δημοσκοπήσεων και άλλα πολλά…), αλλά δεν είχαν ούτε τον κόσμο ούτε και τα κότσια να πατήσουν στα Φάρσαλα και τη Λάρισα, κυκλοφόρησαν μια ψεύτικη φήμη ότι οι χρυσαυγίτες θα επισκεφθούν την Τσαριτσάνη, μαζεύτηκαν εκεί γύρω στα 40 άτομα απ’ όλο το νομό, τάχα για να αποτρέψουν την επίσκεψη, γαύγισαν τα γνωστά αηδιαστικά συνθήματά τους και στο τέλος… πανηγύρισαν τη δήθεν… νίκη τους επί ενός ανύπαρκτου αντιπάλου!!!

  Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα μασκαραλίκια στέλνουμε δύο μηνύματα:

  1ον) Φον Αντωνάκη Σαμαρά, τα κομμουνισμένα σκυλιά σου σε πιάνουνε Κώτσο και τρώνε τζάμπα τα «κόκκαλα» που τους πετάς…

  2ον) Κουκουέδες, σας επιτρέπουμε και να μας… δείρετε ακόμα. Εν τη απουσία μας…

  3ον) Επειδή κάποια στιγμή θα προγραμματιστεί επίσκεψη εκεί, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα, κοντά στους Έλληνες, τότε να δούμε τι θα πείτε και τι θα κάνετε…
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  ΒΡΩΜΟΠΡΑΚΤΟΡΑΝΤΖΑ ΠΑΠΑΤΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙ’ΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΝΑΑΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ!!! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

  • varanus komodoensis on 12 Μαρτίου 2014 at 18:42

  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ,ΑΝΑΚΙΝΕΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ;

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: