Μαρ 21 2014

Με αφορμή το Γάλα διαλύεται η κυβέρνηση μπροστά στην κάλπη

Άκαρπη συνάντηση Μάξιμου Χαρακόπουλου και Τ. ΜπαλτάκουΕίναι η κάλπη των ευρωεκλογών σε πρωτο πλάνο η οποία ακολουθείται από την κάλπη των εθνικών εκλογών την οποία την πληρωνουν πάντα οι βουλευτές. Μαζι με τον  Μ.Κασση στο αγώνα πολιτικής επιβίωσης ειναι  και ο Θάνος Μωραΐτης  όπως και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων καθ ύλην αρμόδιος για το Γάλα.

Στα χέρια Σαμαρά μαθαίνουμε είναι το θέμα του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Σε ρήξη με τη ΝΔ οδηγείται ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, όπως όλα δείχνουν.

Άκαρπη ήταν η συνάντηση που είχε πριν από λίγο με τον γ.γ. της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον υπουργό να αλλάξει στάση και να υπερψηφίσει τις νέες ρυθμίσεις για το φρέσκο γάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα με το…αντάρτικο του Μ. Χαρακόπουλος θα αναλάβει προσωπικά ο Πρωθυπουργός μόλις επιστρέψει απο τις Βρυξελλες.

2 Σχόλια

  • RYaN on 21 Μαρτίου 2014 at 19:36

  Τρίχες. Ελέω Μιχαλολιάκου και Χρυσής Αυγής, τα νομοσχέδια περνάνε και με 147 βουλευτές !!! Μπορεί και με λιγότερους, αν απέχει και το ΚΚΕ …

   • Πούπα Μομφεράτου on 21 Μαρτίου 2014 at 19:43

   Πέστα ρε φίλε, πούχουμε πάθει υστερία με τους θεατρινισμούς περι διαλύσεως!!!
   Θα απέχει το ΚΚΕ ;;;;;;;;
   Ε, να δώ και αυτή τη συνέχεια της Βάρκιζας΄, και τότε θα τάχω δεί όλα!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: