Μαρ 21 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο συμφέροντα πολυεθνικών και του καρτέλ γάλακτος υπηρετεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση

«Δεν έχει μείνει η παραμικρή αμφιβολία και στον τελευταίο κτηνοτρόφο», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με το φρέσκο γάλα

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το σημερινό «ενημερωτικό σημείωμα» του  υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  με τη σωρεία διάτρητων επιχειρημάτων και κροκοδείλιων δακρύων για τα συμφέροντα των καταναλωτών δεν πείθει κανέναν και πολύ περισσότερο του κτηνοτρόφους που καταστρέφει.

Η καθιέρωση του γάλακτος ημέρας, είναι το απόλυτο τέχνασμα για να βγουν από τη μέση οι μικρές και απομακρυσμένες από τα δίκτυα συλλογής κτηνοτροφικές μονάδες.

Προσθέτοντας και το «φρέσκο» γάλα των, άγνωστο ακόμα, πόσων ημερών το μόνο που θα συμβεί είναι να πλημμυρίσει η ελληνική αγορά από εισαγόμενο γάλα.

Το τελειωτικό χτύπημα από τους ίδιους ακριβώς που κατάργησαν την αναγραφή της χώρας προέλευσης, είναι το ελληνικό σήμα που από τον ίδιο τον σχεδιασμό του, το μόνο που θα επιφέρει είναι να γίνουν νομότυπες οι παράνομες ελληνοποιήσεις.

Πλέον, δεν έχει μείνει η παραμικρή αμφιβολία και στον τελευταίο κτηνοτρόφο, ότι τα συμφέροντα των πολυεθνικών και του καρτέλ του γάλακτος είναι τα μόνα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια.

Πολύ σύντομα θα δώσουν την απάντηση και θα ανατρέψουν την μνημονιακή συγκυβέρνηση της καταστροφής του κτηνοτροφικού κόσμου.

Αρέσει σε %d bloggers: