Μαρ 24 2014

Χάνουν τον Κασσή, κερδίζουν τον Νταβρή στην κυβέρνηση!

Εντονη είναι η φημολογία περί του ότι ο Γιώργος Νταβρής, που εξελέγη με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στην Αχαΐα και αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, βρίσκεται πιο κοντά παρά ποτέ στη Νέα Δημοκρατία. Η κινητικότητα εδώ και καιρό του Νίκου Νικολόπουλου εκτός της «γαλάζιας» παράταξης και η απόφαση του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Θεόφιλου Βασιλείου να προσχωρήσει στους ΑΝ.ΕΛ. ανοίγει τον δρόμο για τον πρώην ανώτατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας να επιστρέψει στον κομματικό χώρο από τον οποίο, άλλωστε, ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια.

Βεβαίως, υπάρχουν ορισμένοι στη Συγγρού που δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή τη μεταγραφή.

Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι η προσπάθεια για την τελική συμφωνία προσχώρησής του είναι σε εξέλιξη στο παρασκήνιο και, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη Νέα Δημοκρατία, σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα. Αν συμβεί αυτό, τότε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ θα αυξηθεί κατά έναν βουλευτή, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην παρούσα κρίσιμη περίοδο.

thebest.gr

 

1 Σχόλιο

  1. Δεν μου προξενεί έκπληξη το γεγονός αυτό . Οι δήθεν αντιμνημονιακοί , κατά συγκυρία και ευκαιρία , που κατοικοεδρεύουν στους ΑΝΕΛ και όχι μόνο , επιστρέφουν στο μαντρί της γαλάζιας , ξεπουλημμένης , φασίζουσας δεξιάς πολυκατοικίας . Ας τους κρίνουν αυτοί που τους <> με τη ψήφο τους ως δήθεν αντιμνημονιακούς . Οσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών θα δούμε και πολλές άλλες κυβιστήσεις τύπου Νταβρή .

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: