Μαρ 25 2014

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης κατά της κυβέρνησης και Δημοσιογράφων συνεργατών του Μνημονίου

«Πότε θα καταλάβουν επιτέλους, όλοι οι πολιτικάντηδες και παρατρεχάμενοι δημοσιογραφίσκοι ότι απεχθάνομαι κάθε αξίωμα καί κάθε ταύτιση με την σημερινή πολιτική πραγματικότητα.»

Ο γνωστός συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης απάντησε με ένα σχόλιό του σε όσους διέρρεαν ότι θα τον ήθελαν υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και έκανε επίθεση στην κυβέρνηση και στους

Γράφει ο Σταμάτης Σπανουδάκης:

«Ένα «πολιτικό» σχόλιο.

Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, πού θέλουν την ΝΔ, να με προτείνει για ευρωβουλευτή της. Δέν θα απαντούσα, αλλά με ρωτάν και γνωστοί μου ακόμα, αν αληθεύουν.

Πότε θα καταλάβουν επιτέλους, όλοι οι πολιτικάντηδες και παρατρεχάμενοι δημοσιογραφίσκοι, ότι απεχθάνομαι κάθε αξίωμα καί κάθε ταύτιση με την σημερινή πολιτική πραγματικότητα.

Το κόμμα της ΝΔ, μαζί με το φτωχό αδελφάκι του, το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων, αντιπροσωπεύει για μένα ότι χειρότερο υπήρξε ποτέ, στην ζωή αυτού του τόπου.

Γενιές Ελλήνων θα χρειαστούν για να επουλωθούν οι πληγές, πού με ύπουλο, αυταρχικό και ανθελληνικό τρόπο, καθημερινά μας επιφέρουν.

Βάλτε τώρα σ’ αυτήν την εξίσωση και το ότι ότι καμμία συμπάθεια δεν έχω σε αριστερά, σοσιαλιστικά και λοιπά προοδευτικά κόμματα και ιδέες και θα καταλάβετε, ακριβώς πού στέκομαι. Καί αν δεν καταλάβατε, εξηγούμαι.

Στέκομαι στην αιώνια, αδιάσπαστη και ανυπέρβλητη Ελλάδα που αγαπώ και ελπίζω στο θαύμα που θαρθεί, απο τον Θεό και τούς αγγέλους Του. Αμήν έρχου κύριε Ιησού!»

1 Σχόλιο

    • PASO on 25 Μαρτίου 2014 at 15:00

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: