Μαρ 28 2014

Η μιντιακή βεντέτα του Τσίπρα: Δίνει διακαναλική συνέντευξη μόνο στους… μικρούς

Η μιντιακή βεντέτα του Τσίπρα: Δίνει διακαναλική συνέντευξη μόνο στους… μικρούς

Ενα σαφές μήνυμα προς τους θεσμικούς μιντιακούς παίκτες της ενημέρωσης στην Ελλάδα αποφάσισε να στείλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγκαινιάζοντας την προεκλογική του εκστρατεία για τις ευρωεκλογές ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να παραχωρήσει δικαναλική συνέντευξη μόνο προς τους τρεις μικρότερους τηλεοπτικούς σταθμούς, αποκλείοντας όλα τα μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Έτσι, την Τετάρτη 2 Απριλίου, θα εμφανιστεί στους περιφερειακούς σταθμούς kontra του Γιώργου Κουρή, Action 24 του στενού συνεργάτη και φίλου του Ευάγγελου Βενιζέλου, Διονύση Παναγιωτάκη και στον πανελλαδικής εμβέλειας E-tv που πρόσφατα μεταβιβάστηκε από το ΚΚΕ σε off shore εταιρείες συμφερόντων του διαφημιστή Φίλιππου Βρυώνη, που έχει ως πρόεδρο τον πρώην διευθυντή της εφημερίδας Ελευθεροτυπία Σεραφείμ Φυντανίδη.

Τη συνέντευξη θα πάρουν οι δημοσιογράφοι Μάκης Κουρής, Βασίλης Ταλαμάγκας και Ακης Παυλόπουλος. Θα μαγνητοσκοπηθεί στις 12 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί στις 9 το βράδυ.

Όπως είναι γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει στον αποκλεισμό της Δημόσιας Τηλεόρασης και συνεχίζει να έχει πολύ καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, κυρίως με το Mega.

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο typologies.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -με την ιδιότητα του υποψηφίου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς- θα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό debate που θα διοργανώσει το Μάρτιν Σουλτς (Κόμμα Ευρωπαϊων Σοσιαλιστών), Γκι Φερχόφσταντ (Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη κόμμα), και τον υποψηφίου του Ευρωπαΐκού Πράσινου Κόμματος.

Πηγή: KoolNews.gr

1 Σχόλιο

    • Panagiotidis on 28 Μαρτίου 2014 at 14:57

    φυσικα οι οποιες ερωτησεις θα πρεπει να ειναι γνωστες στον τσιπλα, αλλιως του πιντι ντεν….

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: