Μαρ 29 2014

Έλληνες αρμόδιοι έδωσαν στους Τροϊκανούς οδηγίες για να πλήξουν το Γάλα

Αποδεικνύεται αυτό που φοβόμασταν εξ αρχής. Η χώρα υπονομεύεται από  μέσα.

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Η παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμου Χαρακόπουλου, πιστοποιεί δύο παραμέτρους που επί μέρες επιμένει να υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ:

1. Η κυβέρνηση, παρά τους λεονταρισμούς, ουδέποτε διαπραγματεύθηκε με την τρόικα.

2.  Οι αρμόδιοι εισήγαγαν ως «προαπαιτούμενα» ρυθμίσεις που ουδέποτε είχαν συνομολογηθεί ως τέτοιες, ευθυγραμμιζόμενοι με απαιτήσεις που απορρυθμίζουν επιπλέον την αγορά και επιδεινώνουν τη θέση των παραγωγών».


1 Σχόλιο

    • RYaN on 29 Μαρτίου 2014 at 16:27

    Ο Σαμαράς στη Real News αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο εκ νέου πρόσκλησης στον Φώτη Κουβέλη για να μετάσχει στην κυβέρνηση και επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει 121 βουλευτές για να μπλοκάρει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

    Η τελευταία παραπάνω πρόταση είναι αποκαλυπτικότατη των προθέσεών του. Επειδή φαντάζομαι ότι γνωρίζει στοιχειώδη αριθμητική (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν εκλέγουν πρόεδρο), προφανώς θέλει να εξαντλήσει τις συνταγματικές προθεσμίες μέχρι ημέρας και να φτάσει στην τρίτη ψηφοφορία των 180 ψήφων.
    Επίσης, αποκαλύπτει έτσι ότι το θέμα της εκλογής του ΠτΔ είναι μία υπόθεση που προτίθεται να φορτώσει στις πλάτες των ανεξάρτητων βουλευτών. Αυτή τη στιγμή, ξέρει καλά ότι το εσωτερικό ζύγι στους ανεξάρτητους δεν είναι υπέρ του, άρα ποντάρει σαφώς στη διάλυση των ΑΝΕΛΛ και ανάβει ξεκάθαρα φυτίλια στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, απειλώντας έτσι και τον ίδιο τον Καμμένο με πολιτική εξαφάνιση!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: