Μαρ 29 2014

Νεοδημοκράτες φαρμακοποιοί: «Λυπόμαστε που τόσα χρόνια σας στηρίξαμε».

Απειλούν για παραίτηση οι νεοδημοκράτες φαρμακοποιοί Αν περάσουν οι διατάξεις που αφορούν το επάγγελμά τους

Με παραίτηση προειδοποιεί το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Κ.Ο. Φαρμακοποιών ΝΔ αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο «τέρας, που αφορά το οριστικό κλείσιμο και απαξίωση του επαγγέλματος».

«[…] καταλήξαμε θύματα ενός καλοστημένου σχεδίου από τον Κ. Χατζηδάκη και τα μεγάλα συμφέροντα»

Σε επιστολή τους προς τη γραμματεία συνδικαλιστικού της ΝΔ, η οποία κοινοποιείται στον πρωθυπουργό, τονίζουν πως «πιστεύαμε πως ο λόγος ύπαρξης της ειδικής κομματικής αυτής οργάνωσης είναι ο συνδετικός κρίκος με το κόμμα αλλά συγχρόνως να διεκδικεί θέσεις όλων των μελών του και των φαρμακοποιών όλης της χώρας προς την ομαλή λειτουργία της δημόσιας υγείας αλλά και του κοινωνικού αγαθού που λέγεται φάρμακο».

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, «οι τελευταίες μυστικές συμφωνίες και η προώθηση των συμφερόντων των καρτέλ στον χώρο του φαρμάκου, οδηγούν στην απαξίωση του ρόλου του φαρμακοποιού αλλά και της δημόσιας υγείας».

Υπογραμμίοζουν επίσης ότι «παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, παρά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, καταλήξαμε θύματα ενός καλοστημένου σχεδίου από τον Κ. Χατζηδάκη και τα μεγάλα συμφέροντα».

«Θα σας αφήσουμε μόνους να συνεχίσετε αυτό το υπόγειο παιχνίδι της καρτελοποίησης και των μεγάλων συμφερόντων τονίζοντας πως θα είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό, εσείς και όσοι άλλοι ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα» αναφέρουν σε σκληρή γλώσσα και κλείνουν την επιστολή προειδοποιώντας «μην ξεχνάτε ότι και εσείς από τον λαό προέρχεστε και εκεί ανήκετε και θα καταλήξετε. Λυπόμαστε που τόσα χρόνια σας στηρίξαμε. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες».

enet.gr


1 Σχόλιο

    • Panagiotidis on 29 Μαρτίου 2014 at 16:56

    λοιπαμαι που εισαστε τοσο ηλιθιοι. Μα καλα οταν ψηφιζει καποιος δεν αναρωτιεται για την ιδεολογια του κοματος; Πια ειναι η ιδεολογια της νδ, ειναι σοσιαλιστες; ειναι κομμουνιστεςς; μηπως φιλελευθεροι; μπα δε νομιζω.
    Αν ηταν φιλελευθεροι ισως και το κοματι που τους αφορα να ειναι σωστο και αρα καλα κανουν και το ψιφιζουν.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: