Μαρ 29 2014

Χατζηδάκης: «Σας χρωστουσαμε μια μεταρύθμιση εδώ και χρόνια…»

Η καταστροφή στο Γάλα είναι προμελετημένη…

Σφοδρά πυρά κατά της αντιπολίτευσης και όσων θέλουν να μείνουν αγκυλωμένοι στο παρελθόν εξαπέλυσε πριν από λίγο από του βήματος της Βουλής ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τι προτίθεται να κάνει με το γάλα. Ο κ. Χατζηδάκης υπερασπίστηκε με πάθος τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου κάνοντας λόγο για μεταρρυθμίσεις που ο πολιτικός κόσμος χρωστούσε εδώ και χρόνια στην κοινωνία ξεκαθαρίζοντας πως μόνο μέλημά του είναι το όφελος του καταναλωτή. «Είμαστε εδώ για να ακούσουμε απόψεις και να βρούμε λύσεις.

Με περιθώρια περιορισμένα, αλλά συζητάμε διότι αυτή είναι η ουσία της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Χατζηδάκης αφήνοντας ανοικτό παράθυρο για αλλαγές. Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση αλλά και σε όσους αντιδρούν υποστήριξε ότι υπερασπίζονται κακώς εννοούμενα προνόμια λίγων ενώ αίσθηση προκάλεσε ο προσωπικός τόνος που έδωσε στην ομιλία του προς το τέλος της: «Ξέρουμε ποιοι είναι καθαροί και ποιοι όχι.

Εμένα και τον Σκορδά δεν μας αγγίζουν οι επιθέσεις. Αυτές τις επιθέσεις γρήγορα θα τις ξεχάσουμε, αλλά ο καταναλωτής θα θυμάται τη θετική επίδραση που θα έχουν τα μέτρα στις καταναλωτικές του ανάγκες». Όσον αφορά στο γάλα είπε ότι για πρώτη φορά εισάγεται το γάλα ημέρας με πλήρη θρεπτική αξία αλλά και το ελληνικό σήμα για τα ελληνικά προϊόντα: «Αυτά είναι καταστροφικά; Γιατί είναι κακό να προχωρήσουμε σε αλλαγές όταν το γάλα πωλείται μεσοσταθμικά στην χώρα μας στο 1,28 ευρώ και στις χώρες της Ιβηρικής 0,80» είπε και κατέληξε υποστηρίζοντας ότι με τις αλλαγές στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα στο ψωμί και τα βιβλία οι τιμές θα μειωθούν προς όφελος του καταναλωτή.

Πληροφορίες από Παραπολιτικά


1 Σχόλιο

    • varanus komodoensis on 30 Μαρτίου 2014 at 06:48

    ααα ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ζζζζζζρρρρρρρρρτττττττττττττττττ μπρρρρρρτρρττττττττ τρτρρρρτττττττττττττττττ τοξο τοξο «συνταγματικο» «δημοκρατικο» ελιες ποταμια ρυακια πρασινα πουρναρια τσουχτρες κουναβια κατσαριδες ολα γλιτσιαριδες μπολσεβίκουλες

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: