Απρ 02 2014

Για ένοχη σιωπή στο θέμα Μπαλτάκου κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση
Για ένοχη σιωπή στο θέμα Μπαλτάκου κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Σαμαράς είναι προσωπικά υπόλογος», επισημαίνει, κάνοντας λόγο για βαρύτατες ευθύνες αναφορικά με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής
«Ο κ. Σαμαράς είναι προσωπικά υπόλογος για το όλο θέμα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νεότερη ανακοίνωσή του για την υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη και προσθέτει ότι «ο κατά τα άλλα λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει βρει ακόμα τον χρόνο να σχολιάσει το μείζον θέμα που έχει ανακύψει με την υπόθεση Μπαλτάκου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει, επίσης, ότι «η ένοχη σιωπή της κυβέρνησης είναι ενδεικτική των βαρύτατων ευθυνών της, αναφορικά με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, καθώς και τις υπόγειες σχέσεις κυβερνητικών στελεχών με το ναζιστικό μόρφωμα».


2 Σχόλια

  • Πούπα Μομφεράτου on 2 Απριλίου 2014 at 21:19

  Πρώτον : Ρόμπα κανονικά ξεκούμπωτη η ολόμαυρη αυγή, παρ΄όλες τις αντισυστημικές της κορώνες! Οποιος δεί το βίντεο που έδωσε ο ίδιος ο κασσίδας αντιλαμβάνεται πλήρως ότι τα δύο ακροδεξιά φιλαράκια τα λένε τετ α τετ ανταλλάσσοντας απόψεις για την δίωξη των βοιδόσβερκων. Πάει στα αζήτητα η μεγάλη παραμύθα περι αντισυστημικότητας του φασιστικού γκρουπούσκουλου και δήθεν«εχθρού» της κυβέρνησης.
  Δεύτερον: Ρόμπα ξεκούμπωτη, τόσο όσο να φαίνεται η ολόμαυρη καλτσοδέτα, καί η νέα μαύρη δημοκρατία με το δήθεν αντιφασιστικό της προφίλ που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει καταλλήλως προς άγραν ψήφων ακροδεξιών προβάτων.
  Τρίτον: Η στιχομυθία των Μπαλτάκου-Κασσιδιάρη ήταν άκρως αποκαλυπτική και για το ρόλο της δικαιοσύνης (της εποχής των μνημονίων). Δέν απέχει πολύ για να αποκαλυφθεί πλήρως ότι η περίφημη δικαιοσύνη δέν είναι τίποτε άλλο απο ένα διαπλεκόμενο φίδι που δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους.

   • varanus komodoensis on 2 Απριλίου 2014 at 22:52

   ..τι τραβας συριζομαναρι μου κι εσυ….

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: