Απρ 02 2014

Ειδήσεις βγάζει η διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα (live)

Action24Μια πολύ ενδιαφέρουσα Διακαναλική Συνέντευξη του Α Τσίπρα σε KONTRA CHANNEL,ACTION 24 ΚΑΙ EXTRA 3 που βγάζει ειδήσεις

[dciframe]http://www.action24.gr/webtv.html,700,500,0,auto,align:center;[/dciframe]

2 Σχόλια

  • varanus komodoensis on 3 Απριλίου 2014 at 17:40

  ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ!!!

  Δάσκαλε τί δίδασκες; …Άκουσον -Άκουσον το κράτησαν όμηρο για τι λέει δεν τους αφήνει να τρώνε στη λέσχη του ΑΠΘ και να κοιμούνται στην ΕΣΤΙΑ μέχρι να πάρουν …σύνταξη!

  Αυτά δεν δίδασκες τόσο χρόνια κ.Καθηγητά; Άρπα την τώρα!

  Θύμα «ομηρίας» από (φοιτητές) που πρόσκεινται στην Αριστερά έπεσε χθες, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο πρύτανης του ΑΠΘ κ. Ιωάννης Μυλόπουλος.
  Ειδικότερα, χθες το πρωί, περίπου 100 φοιτητές επισκέφθηκαν το γραφείο του κ. Μυλόπουλου στο ΑΠΘ και του ζήτησαν να επιτρέψει την ελεύθερη σίτιση στην πανεπιστημιακή λέσχη του ιδρύματος. Προ ημερών, επίσης, μία ομάδα φοιτητών είχε επισκεφθεί τον κ. Μυλόπουλο στο γραφείο του ζητώντας του να επιτρέψει την παραμονή φοιτητών στη φοιτητική εστία ακόμη και μετά την αποφοίτησή τους.

  Οπως ανέφερε χθες στην «Κ» ο κ. Μυλόπουλος, στη συνομιλία που είχε με τους φοιτητές, τους τόνισε ότι «διά της βίας δεν κερδίζετε κάτι. Ετσι δεν λειτουργούν οι δημοκρατίες».

  Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, κάλεσε τους διαμαρτυρόμενους να βρουν χρηματοδότηση για να υλοποιηθούν τα αιτήματά τους. Ο κ. Μυλόπουλος κάλεσε εκτάκτως τη Σύγκλητο, η οποία τελικά θα συνεδριάσει αύριο για το θέμα. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μυλόπουλος φέρεται ότι θα είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

   • παπαδακης on 3 Απριλίου 2014 at 23:18

   varanus komodoensis ρε φασιστάκο-πράκτορα θα μας ποστάρεις όλες τις ηλιθιότητες που διαβάζεις στις φασιστοσελίδες σου !

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: