Απρ 02 2014

Καμμενος: «Για ποιο αντάλλαγμα Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο;».

Π. Καμμένος: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση

Την παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε από τη Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, αναφέροντας ότι έχουμε έναν διάλογο -παρανόμως μαγνητοσκοπημένο μεν, αληθινό δε- του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, στη διάρκεια του οποίου παραδέχεται ότι, ουσιαστικά, ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη.

«Μιλάμε, ουσιαστικά, για συνταγματική εκτροπή, για παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία. Ζητάμε την παραίτηση της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αποδεικτικό στοιχείο να δίνει εντολή το υπουργικό συμβούλιο στη δικαστική εξουσία και εκείνη να εκτελεί» είπε ο κ. Καμμένος.

«Από το βίντεο προκύπτει ότι συνομιλητής της ΧΑ είναι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του» υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι το σχέδιο ήταν «τα δύο άκρα», τα οποία και δημιούργησε η κυβέρνηση. Από την άλλη, πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, αποδεικνύεται ότι και η ΧΑ συνομιλούσε με την κυβέρνηση, «δεν πρόκειται δηλαδή για αντισυστημικό, ναζιστικό κόμμα το οποίο είναι στα άκρα, αλλά που πάει στο γραφείο του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης».

Τέλος ρώτησε: «Με τι αντάλλαγμα; Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο;».


2 Σχόλια

  • RYaN on 3 Απριλίου 2014 at 00:42

 1. Συμ-πτωματικά…
  Ο χρόνος αλλά και η ζωή περνάνε και ακολουθούν το δρόμο τους. Ένα δρόμο όμως διαφορετικό για τους αφελείς και διαφορετικό για τους νοήμονες. Οι νοήμονες λοιπόν μπορούν εύκολα να δουν τις τελευταίες ετούτες ημέρες τον πανικό που δείχνουν όλες οι πράξεις του κατεστημένου το οποίο κυριολεκτικά τρέμει τις επερχόμενες εκλογές. Φαίνεται ολοκάθαρα να έχουν σημάνει συναγερμό, να τρέχουν και να μην φτάνουν…
  Ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες τους, συστημικοί άνθρωποι και άλλα κέντρα, δηλώσεις και συνεντεύξεις παντού σε υψηλές κορώνες περί της Κυβερνητικής επιτυχίας σε όλους τους τομείς. Επιτυχίες και δηλώσεις του πρωθυπουργού με νούμερα φοβερά και τρομερά για την ευτυχία που επιτέλους ήρθε -στα νούμερα τουλάχιστον- του κυρίου πρωθυπουργού.
  Σε λίγες μέρες κατεβαίνουν τα σπρεντς, κυκλοφορούν επιτέλους τα νέα ομόλογα, και… βγαίνουμε σε λίγο και πάλι στις αγορές. Η Μέρκελ έρχεται πανηγυρικά στην Αθήνα ενώ πολλοί άλλοι ξένοι όσο πλησιάζουν εκλογές όλο και περισσότερο μας υμνούν. Ως και ο Σόϊμπλε! Και δεν είναι όλα αυτά παρέμβαση στα εσωτερικά μας. Απλά, συμπτωματικά δηλώνουν Πανηγυρικά υπέρ των επιτυχιών των κυβερνώντων!
  Ποια νέα μέτρα υπογράψαμε, πόσες επιχειρήσεις έκλεισαν, πόσοι απολύονται ή απολύθηκαν, ποια χαράτσια μας κυνηγάνε, πόσα χρωστάμε έξω, πόσοι είναι οι άνεργοι και ότι είμαστε η πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης, αυτά στη σιωπή γιατί αυτά δεν είναι είδηση!! Όπως δεν είναι είδηση το περιεχόμενο των αποκαλύψεων του Μπαλτάκου, αφού κανείς δεν αναφέρεται σε αυτές…
  Και το αθλιότερο δεν είναι η επέμβαση των ξένων και η επιστράτευση και ενορχήστρωσή τους στην υπηρεσία της σωτηρίας της κυβέρνησης (για να μην πάει φυλακή σύσσωμη μόλις ηττηθεί…) Είναι το ξαφνικά αλλαγμένο και… φλεγόμενο πρόγραμμα των ΜΜΕ, με τρις υπερτονίσεις και με τις αποσιωπήσεις…. Τα συστημικά, τα πουλημένα και πάντα ακριβά αμειβόμενα κανάλια σε ένα κρεσσέντο θεματολογίας και μονόπλευρων ύμνων άνευ προηγουμένου. Έπεσε σύρμα σε όλα τα συστημικά και δημόσια μέσα.. «τρεχάτε, πνιγόμαστε»!
  Για όσους βλέπουν, ο Γεωργαλάς τής χούντας δεν είναι τίποτα μπροστά σε ετούτους! Οι εκπομπές τους θα μείνουν σαν σελίδες δημοσιογραφικής και δημοκρατικής ντροπής. Δυστυχώς!
  Αλλιώς δεν δικαιολογείται, σοβαροί δημοσιογράφοι όπως είναι οι του 9,84 η και άλλων σταθμό να έχουν κατρακυλήσει σε τέτοια υπερβολή τραυματίζοντας ακόμα μια φορά την δημοσιογραφική δεοντολογία και αποστολή.
  Όλοι τους μαζί υπέρ βωμών και εστιών(και μισθών…) λοιπόν και όλοι τους αντάμα, ΣΥΜ-ΠΤΩΜΑΤΙΚΑ!
  Κρίμα και ντροπή.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: