Απρ 04 2014

Με εντολή Σαμαρά βρέθηκαν θραύσματα του Μποινκ στo Αιγαιο

του Ανδρέα Πετρουλάκη


10 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • RYaN on 4 Απριλίου 2014 at 12:24

  Αντί να περιμένουν ότι θα ξεχαστεί, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να προχωρήσουν σε μια δίκαιη δίκη των προφυλακισμένων. Αυτή δεν είναι η ουσία του video στο λεκτικό του μέρος? Ή μήπως είμαστε όλοι τόσο προβατοποιημένοι τηλεθεατές που το μόνο που μας έμεινε είναι η εικόνα του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη? Άλλωστε προφυλάκιση ενός πολιτικού αρχηγού, ότι τελικά κι αν είναι αυτός, για 8 μήνες χωρίς να ακούγεται το παραμικρό για δίκη, είναι κάτι που αγγίζει το λιντσάρισμα και την πλήρη συνταγματική εκτροπή.
  Εκτός και αν η κυβέρνηση του Σαμαροβενιζέλου θέλει να δείξει στον κόσμο ότι πρόλαβε αυτή να εγκαταστήσει δικτατορία πριν προλάβει η Χρυσή Αυγή. Τόσο καλά, τόσο ωραία ???

   • astrexas on 4 Απριλίου 2014 at 16:56

   σωστά,όλα αυτά.

   Ο Κασιδιάρης μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο (κακούργημα) γιατί δεν συνελήθη στα πλαίσια της διαδικασίας του αυτοφωρου???

    • astrexas on 4 Απριλίου 2014 at 17:01

    Γιατί ψάχναν για αυτόφωρο τον υιό του μπαλτάκου που δήθεν τα έκανε γυαλιά καρφιά..δήθεν είδαμε και βίντεο ότι πλάκωσε στα κλοτσομπουνίδια τους νεοναζί και δεν μαύρισε κανένα μάτι (πλημμέλημα)και για τον κασιδιάρη δεν μίλησε κανεις???

    • RYaN on 4 Απριλίου 2014 at 18:46

    Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον Κασιδιάρη, αλλά το δίκαιο, πρέπει να επισημάνω δύο γεγονότα σε σχέση με αυτό που λες:
    1. Δεν αποδεικνύεται ότι βίντεο δημοσιοποιήθηκε από τον Κασιδιάρη (η λήψη δεν είναι αδίκημα, χωρίς αποδεδειγμένο εκβιασμό, ή δημοσιοποίηση από τον λήπτη)
    2. Αποτελεί σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο σε εκδίκαση κακουργήματος, άρα το πλημέλλημα της λήψης θα κριθεί μαζί με το κακούργημα, ως ελάσσονα κατηγορία.

    Η ουσία, όμως, είναι ότι η χώρα παραμένει ένα απέραντο κωλοχανείο. Βλέπω να συζητούν για παραίτηση της κυβέρνησης,, για παραίτηση υπουργών, για αποφυλακίσεις των προφυλακισμένων και κανείς μα κανείς δε ζητά, ή δε λέει, ότι πρέπει να γίνει άμεσα μια δίκαιη δίκη αυτών των ανθρώπων.
    Μπορείς να καταλάβεις τι προκύπτει από όλα αυτά στα μάτια οποιουδήποτε τρίτου διεθνώς? Κι ύστερα θέλουν να βγουν και στις αγορές, τρομάρα τους….

     • pap-net on 4 Απριλίου 2014 at 19:11
      Author

     Μόλις «σκάσει» καποιο θέμα που δεν άπτεται των οικονομικών (τα οποία έχει αναλάβει η Γερμανία και η Τροικα) τότε φαινεται καθαρά ότι είναι άχρηστοι και ανίκανοι με την ευρύτερη δυνατή έννοια των όρων.

     • astrexas on 4 Απριλίου 2014 at 19:40

     1. τα ρεπορτάζ τόσες μέρες λένε ότι ο κασιδιάρης το δημοσιοποίησε(αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι έτσι)
     2.Ο Μπαλτάκος δεν έκανε κανένα κακούργημα ούτε και πλημμέλημα..το κακούργημα το έκανε ο κασιδιάρης με την δημοσιοποίηση του βίντεου και λογικά θα πρέπε να περάσει αυτόφωρο.

     όσο αφορά την δικη δεν εχεισ άδικο…αλλα αυτό δεν το ζητάν ούτε οι προφυλακισμένοι….περιμένουν και αυτοί το 18μηνo 😉

      • astrexas on 4 Απριλίου 2014 at 19:43

      ούτε και για το «κωλοχανείο» έχεις άδικο 🙂

      • RYaN on 4 Απριλίου 2014 at 20:53

      Δεν είδες χθες το πρωτότυπο στο rutube?
      1. Ο λογαριασμός του χρήστη δεν είναι από Ελλάδα και ο Κασιδιάρης δεν πήγε ταξίδι (κάπου μέσα στα σχόλια, σας είπα χθες και από πού είναι ο λογαριασμός). Άρα, μην ακούς τίποτε.
      Έχουν τρελλαθεί να λένε ψέματα και προφανώς ο Μπαλτάκος δεν είναι τρελλός.
      2. Δεν αναφέρομαι στο Μπαλτάκο, αλλά στον Κασιδιάρη. Αυτός είναι μη-προφυλακιστέος υπόδικος για κακούργημα.

      Βέβαια, αυτό που λέω όλη μέρα είναι ότι η υπόθεση παραμένει ένα θέμα της δικαιοσύνης και όχι της εκτελεστικής εξουσίας, η οποία πρέπει ενόψη της βαρύτητας των καταστάσεων να επιταχύνει τη διαδικασία εκδίκασης για να διασώσει το κύρος και των δύο εξουσιών. Αν δε μπορούν να το πράξουν, τότε αυτό σημαίνει ότι τους προφυλάκισαν χωρίς στοιχεία και δικαιώνουν έτσι τους ισχυρισμούς του Μπαλτάκου και της Χ.Α.

      • RYaN on 4 Απριλίου 2014 at 21:44

      Ορίστε:
      «Παρατείνεται για ένα εξάμηνο η προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού»
      Τελικά, αυτή η χώρα είναι μία αδιόρθωτη κλινική περίπτωση κουτοπονηριάς και στην ουσία απύθμενης βλακείας.

      • astrexas on 5 Απριλίου 2014 at 12:15

      exeis dikaio….

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: