Απρ 04 2014

To ΠΑΣΟΚ έφαγε τον Φάηλο απο το ευρωψηφοδέλτιο

Όλο και πιο χαμηλά τον βάζει τον πήχη  ο Βενιζέλος…

«Τα βρήκαν» Σαμαράς-Βενιζέλος – «Θυσιάζεται» από το ευρωψηφοδέλτιο ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Σε συμφωνία κυρίων για στροφή της κυβέρνησης προς το «κέντρο» τόσο σε επίπεδο συμμετοχής προσώπων σε διάφορες κυβερνητικές  ή ακόμα και κομματικές θέσεις, όσο και σε επίπεδο δημόσιας εκπροσώπησης της κυβέρνησης κατέληξαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.Σύμφωνα με το news247.gr, o πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μεσολαβήσει ώστε να πέσουν οι τόνοι στο εσωτερικό του κόμματος του, με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του – ακόμα και του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη – οι οποίοι θέτουν ανοιχτά θέμα ύπαρξης «ακροδεξιών θυλάκων» στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος δεσμεύθηκε ότι εγγυάται το κλίμα ηρεμίας και σταθερότητας της κυβέρνησης ωστόσο έθεσε ανοιχτά θέμα στον κ. Σαμαρά να μη προχωρήσει είτε στις δημοτικές είτε στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών σε επιλογές προσώπων που προκαλούν με τις ακραίες θέσεις τους.

Μετά από τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο το ενδεχόμενο ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν θα συμπεριληφθεί στη λίστα των 42 προσώπων που θα πλαισιώσουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πηγή


2 Σχόλια

  1. Τούτων δοθέντων, φανταστείτε το πρώτο από τα βίντεο του Κατσαριδιάρη, να είχε βγει μεσοβδόμαδα, την περασμένη εβδομάδα. Με τι μούτρα θα ψήφιζαν διάφοροι «σοσιαλιστές» και σοσιαληστές, καθώς και οι «κεντρώοι» της θλιβερής πλειοψηφίας το πολυνομοσχέδιο? Η πιθανότητα να είχε πέσει η κυβέρνηση χωρίς να ψηφιστεί το νέο έκτρωμα, θα ήταν πιθανή κι αυτό δεν μπορεί να είχε διαφύγει από τους Αυγουλοκέφαλους. Πρόδηλο ήταν ότι οι «εθνικιστές πατριώτες», όπως αυτοαποκαλούνται τώρα οι ναζί, είναι κι αυτοί, εφεδρείες του συστήματος και ο.ε.δ.

    Όσο για τις; υπόγειες διαδρομές, ποιός πραγματικά εκπλήσσεται και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, με όλους αυτούς τους λογής-λογής «Φαύλους-Φαήλους», με τους Μουρουτηδομπαλτάκους κομμουνιστοφάγους, τους συνεπικουρούμενους κι από τους διάφορους γεννημένους (sic) αντικομουνιστές «Γκόρτσους», τους ιδιόρρυθμους «Μαυρογιαλούρους» τηλε-βιβλιοπώλες και τους άλλους ανεκδιήγητους, που στα νιάτα τους κυκλοφορούσαν με τους μπαλτάδες στους δρόμους και που σήμερα επανδρώνουν κυβερνητικές θέσεις? http://wp.me/p3ThAQ-n9

    • RYaN on 5 Απριλίου 2014 at 00:40

    Αφού προέρχεται από το ανδρεοπαπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, σιγά μην τον άφηνε το λαδο-πασοκ. Πνευματικό παιδί του Μιχάλη Χαραλαμπίδη και συνεργάτης του Αντώνη Τρίτση, τη δεκατία του ’80.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: