Απρ 05 2014

«Μια δράκα ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων στην Κυβερνηση συνιστούν άμεση απειλή για τον τόπο.»

Δελτίο Τύπου Για την Yυπόθεση Μπαλτάκος

Η Σκιά της υπόθεσης Μπαλτάκου πέφτει βαριά πάνω στην Κυβέρνηση αλλά και στο καταρρέον ΠΟΛΙΤΙΚO ΣYΣΤΗΜΑ της Χώρας.

Τα όσα φέρετε να λέει ο υπ’ αρθμόν δύο της Κυβέρνησης για τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη καθώς και για ορισμένους δικαστικούς, αλλά και για τον ίδιο των Πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Κασιδιάρη αποδεικνύουν την σχέση του Πρωθυπουργικού Περιβάλλοντος με το Ναζιστικό Μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και συνιστούν ευθεία παραβίαση του Συντάγματος και κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών στη Χώρα μας.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι η Ελλάδα έχει καταστεί μια ανυπόληπτη Αποικία Χρέους του χρηματοπιστωτικού Κεφαλαίου και των Γερμανών.

Ο κ Σαμαράς και η Κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες για το κατάντημα αυτό. Η συνέχιση της διακυβέρνησης της Χώρας από μια δράκα ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων οπαδών της σχολής του Σικάγου συνιστούν άμεση απειλή για τον τόπο.

Ο κ Βενιζέλος και τα απομεινάρια του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ οφείλουν έστω και τώρα να διαχωρίσουν τη θέση τους και να πάψουν να στηρίζουν αυτή την Κυβέρνηση. Είναι το μόνο καλό που μπορούν να προσφέρουν από εδώ και πέρα στη Χώρα και τον πολύπαθο Ελληνικό Λαό.

04/04/2014


Αρέσει σε %d bloggers: