Απρ 05 2014

Ξεπληρώστε το χρέος σας κ. Μέρκελ

Jose Manuel Lamarque

Αξιότιμη κυρία, Θα επισκεφθείτε την Ελλάδα στις 11 Απριλίου.

Κείμενο: Jose Manuel Lamarque

Εκείνη την εποχή, η πόλη της Αθήνας θα αποκλειστεί από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά για να αποφύγετε την οργή του ελληνικού λαού. Η επίσκεψή σας έχει ως σκοπό να στηρίξει την κυβέρνηση που εξακολουθεί να κατέχει μια ισχνή πλειοψηφία στη Βουλή.

Κι ας μη μιλήσουμε για το νέο σκάνδαλο της Χρυσής Αυγής.

Θα έρθετε, είναι αλήθεια, αλλά δεν θα έρθει μαζί σας η είδηση που οι Έλληνες περιμένουν από το 1945: η αποπληρωμή των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας  που ανέρχονται σε περίπου 600 δισ € .

Δεν νομίζετε ότι αυτά τα € 600 δισεκατομμύρια θα είναι περισσότερο ευπρόσδεκτα στην Ελλάδα απ΄οτι εσείς; Σίγουρα, αλλά δεν σας νοιάζει πραγματικά η Ελλάδα. Από την αρχή της κρίσης, η Ελλάδα είναι για σας ο ασθενής της Ευρώπης. Η φτώχεια αυξάνεται και αγγίζει τουλάχιστον το ένα τρίτο του πληθυσμού. Με την φτώχεια

συμβαδίζει η ανεργία, που αγγίζει επίσης το ένα τρίτο του πληθυσμού. Και δεν σας νοιάζει τίποτα, απολύτως τίποτα απ’όλα αυτά. Εφ ‘όσον η χώρα σας είναι ο πρωταθλητής στις εξαγωγές, αν και  η γερμανική εγχώρια κατανάλωση αρχίζει να γίνεται προβληματική για την ισορροπία της εσωτερικής οικονομίας σας.

Είναι αλήθεια ότι από την 1η Ιανουαρίου 2015, η Γερμανία θα θεσπίσει ένα ελάχιστο μισθό της τάξεως των € 8,50 μικτά ανά ώρα. Αυτό όμως δεν θα αυξήσει τους μισθούς, δεδομένου ότι οι Γερμανοί εργοδότες  ήδη σχεδιάζουν να μειώσουν τον αριθμό των ωρών εργασίας ώστε να συμπίπτουν με τον κατώτατο μισθό .

Υπό αυτές τις συνθήκες, μόνο οι ευρωπαϊκές εκλογές σας ενδιαφέρουν. Τι έρχεστε να κάνετε στην Ελλάδα λοιπόν;
Γνωρίζουμε ότι δεν έχετε ξεπληρώσει το χρέος του πολέμου, ακόμη και αν η χώρα σας κατέστρεψε την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Για σας δεν είναι άφορητο το γεγονός ότι το ένα τρίτο του ελληνικού πληθυσμού ζουν στα όρια της φτώχιας και είναι άνεργοι;  Πώς θα επιβιώσει η ελληνική νεολαία που είναι μορφωμένη, δυναμική, μιλάει τρεις ή τέσσερις γλώσσες, έχει υψηλό μορφωτικό επίπεδο και καλείται να συμβιβαστεί ζώντας με μισθούς 300-400 ευρώ, και δουλεύοντας σαν σερβιτόρες ή σερβιτόροι σε ξενοδοχεία » all inclusive».

Η γερμανική νεολαία μιλάει τρεις με τέσσερες γλώσσες, σπούδασε όπως η ελληνική νεολαία:  σχολείο κάθε πρωί και περισσότερο σχολείο το βράδυ, πανεπιστήμιο και  τεχνολογικά ιδρύματα των οποίων το επίπεδο είναι ακόμη πολύ υψηλό;

Το αφόρητο είναι ο πολλαπλασιασμός των » all inclusive» κέντρων διακοπών-στρατόπεδων συγκέντρωσης, όπου οι τουρίστες με 70 ευρώ την εβδομάδα θα λιώνουν στην παραλία ή την πισίνα, πίνωντας μπύρα και τρώγοντας λουκάνικα για να μην αλλάξουν την εθνική καθημερινή τους διατροφή. Το μόνο που αλλάζει πάνω τους είναι τα ηλιακά εγκαύματα από την πολύωρη ηλιοθεραπεία. Γιατί οι Βόρειοι λαοί δεν είναι εξοικειωμένοι με τον ήλιο. Κι έτσι λοιπόν,  όταν αποχωρήσουν θα απομένει το αποτύπωμα του υπέρβαρου σώματός τους με τη μορφή μιας γυαλιστερής κυλίδας, κατακάθι του λίπους στο νερό .

Και ποιος θα τους υπηρετεί;

Οι μορφωμένοι Έλληνες για 300 ή 400 ευρώ το μήνα , νέα αγόρια και κορίτσια που έχουν σπουδάσει για χρόνια και χρόνια, που εξυπηρετούν αμόρφωτες μάζες που δεν ξεχνάνε να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους ως σκλάβους και υπανάπτυκτους.

Δεν θα έλεγα ότι ντρέπομαι, γιατί η ντροπή έχει γίνει  κομμάτι του εαυτού μου, και υποφέρω κάθε μέρα για τον ελληνικό λαό και για την Ελλάδα .
Και βλέπω να γυρίζουμε πίσω στην αρχαιότητα. Οι ορδές των βαρβάρων ξεβράζονται από τα αεροσκάφη, βδομάδα με τη βδομάδα, και οι Έλληνες πρέπει να υπομείνουν. Αυτό δεν είναι μια νέα μορφή απασχόλησης;

Τι γίνεται με τις μικρές ελληνικές εναλλακτικές τουριστικές επιχειρήσεις όμως ;

Ξέρετε κυρία μου, αναφέρομαι στην ταβέρνα, στα μικρά ξενοδοχεία των χωριών, στους ξενώνες, στο Μαγειρεία, αυτά το μικρά εστιατόρια όπου τρώτε σπιτικό φαγητό, στα περίπτερα, όπου μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα και τίποτα … ξέρετε αναφέρομαι στον ελληνικό πολιτισμό, στην Ελληνική ιστορία, στα Ελληνικά ήθη και έθιμα…

Θα θέλατε οι τουρίστες που στέλνετε να μην ξέρουν τίποτα για την Ελλάδα. Μάθετε όμως, ότι οι άνθρωποι έχουν ανακτήσει την αίσθηση της αλληλεγγύης, και ότι ποτέ δεν έχασαν την ψυχή τους, ούτε την αξιοπρέπεια τους, το αντίθετο μάλιστα.

Και να ξέρετε ότι οι Έλληνες είναι άξιοι και αγαπούν τη χώρα τους, ξέρουν ότι έχουν ήδη σκοτωθεί για τη χώρα τους και θα σκοτωθούν και πάλι για τη χώρα τους.

Κυρία, ξέρω ότι δεν θα ξοφλήσετε το χρέος σας. Και οι Έλληνες το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Αλλά θα έρθει η μέρα, που θα είστε υποχρεωμένοι εσείς ή οι διαδόχοι σας να αποζημιώσουν.

Μέχρι εκείνη την ημέρα Κυρία, να ξέρετε ότι ό, τι κι αν κάνετε στην Ελλάδα και τους Έλληνες, οι Έλληνες είναι αθάνατοι. Απλά Κυρία, ζητήστε από τους σκανδιναβούς γείτονές σας να κάνουν το ίδιο με εσάς, και στα αεροδρόμια σας τοποθετήστε την επιγραφή που θα προειδοποιεί τους υπηκόους σας: Σεβαστείτε την Ελλάδα !

Μετάφραση από τα γαλλικά: Λάζαρος Μαυροματίδης via tvxs.gr
Η επιστολή στα Γαλλικά


2 Σχόλια

  • talos4fight on 5 Απριλίου 2014 at 18:23

  Aν είναι έξυπνη, πρέπει να αναβάλει την επίσκεψη της.

  • varanus komodoensis on 6 Απριλίου 2014 at 18:18

  ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ; ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!!!!

  Μία από τις μεγάλες κατηγορίες που θα βουτήξουν το μέρισμα του πρωτογενούς πλεονάσματος του Σαμαρά θα είναι όσες και όσοι είναι «υπερήλικες» και λαμβάνουν την κοινωνική σύνταξη του ΟΓΑ, δηλαδή όλοι οι αλβανοί, βούλγαροι, ρουμάνοι, ουκρανοί, γεωργιανοί, πολωνοί, μαλακεδόνες, ρωσοπόντιοι (δηλαδή ταταροτσετσένοι), κογκολέζοι κλπ που έφεραν οι λαθραίοι στην χώρα μας ως «πατεράδες, μανάδες, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουμπάρους» όπως και τα λεγόμενα «μοναχικά άτομα», «δεντρίτες», «σκηνίτες» κλπ και οι οποίοι είτε παίρνουν τις συντάξεις αυτές χωρίς καν να βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε είναι αυτοί οι κοτσονάτοι κωλόγεροι που ξημεροβραδιάζονται κατά χιλιάδες στα αλβανικά καφενεία σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στην Ελλάδα!!!!

  Δεν φτάνει δηλαδή που δανειζόμαστε από τους τοκογλύφους του 4ου Ράιχ δις ολόκληρα με αντάλλαγμα απολύσεις, μειώσεις μισθών, συντάξεων και χιλιάδες αυτοκτονίες επειδή κάποιοι ανθέλληνες κυβερνώντες θέλουν να το παίζουν φιλανθρωπούληδες και φιλόπτωχο ταμείο του πλανήτη! Ποιος «δημοκράτης» του ανθελληνικού τόξου σας λέει πως οι λαθραίοι μας κοστίζουν και μας τρώνε κάθε χρόνο τουλάχιστον 40 δις, είτε από το παρεμπόριο, την εντελώς δωρεάν περίθαλψη, παιδεία, συντάξεις, επιδόματα, εμβάσματα, εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, πορνεία και γενικότερα εγκληματικότητα και μαύρη εργασία και ανεργία, ο Σαμαράς τους χαρίζει και τον τελευταίο ιδρώτα του Έλληνα πετσοκομμένου πολίτη που σε λίγο τελειώνει οριστικά;;;

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  Περαιτέρω σχόλια, περιττά… Βάλτε μυαλό ζώα και μετά να πάτε στην κάλπη γιατί το μέλλον σας δεν διαγράφεται απλά μαύρο αλλά από αυτές τις εκλογές εξαρτάται εάν θα έχετε μέλλον ή θα αφανιστείτε πολύ σύντομα και οριστικά.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: