Απρ 05 2014

Ο Παπανδρέου προσδοκά από τα συμφέροντα να του δώσουν πίσω το κόμμα για να κάτσει ήσυχα.

Όλη η φασαρία γίνεται για αυτό τον λόγο

Χρειάζεται ένα κόμμα ο Παπανδρέου για να παραμείνει πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς.

Με αυτό το τον στόχο θα κινηθεί και ήδη κινειται, όχι προς την δημιουργία κόμματος που δεν θα περπατούσε στο εκλογικό σώμα, αλλά για την επιστροφή του στην ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ  και μόνο.

Τα κίνητρα είναι καθαρά προσωπικά-επαγγελματικά και για αυτό θα προσπαθήσει να κάνει την λιτότερη δυνατή ζημιά στο  υπάρχον σκηνικό. Ενδεικτικό της στάσης του είναι  πως η διαφοροποιηση του στο πολυνομοσχεδιο ήρθε μόνο όταν διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση του Σαμαρά δεν πέφτει.

Επίσης με την στάση τα τελευταία χρόνια όπου ήταν συνεχώς εκτός Ελλάδος, πολιτικά απών και και σε άδεια διαρκείας από την βουλή, έκανε φανερό ότι δεν ενδιαφέρεται για την μίζερη εγχώρια πολιτική ζωή, την οποία όμως έχει ανάγκη να χρησιμοποιεί ως βατήρα για την διεθνή του καριέρα.

Και ουδείς φαντάζεται τον Παπανδρέου να τρεχει στα ρουμάνια και στα χωριά για να επανεκλέγει καθώς κάτι τετοιο θα έδινε την ευκαιρία στον Λαο να τον μαυρίσει για το Μνημόνιο

 Αναμένεται  όμως ότι θα ακούσουμε πάρα πολλά και διάφορα το επόμενο διάστημα για την περίπτωση του ΓΑΠ. Αλλά είναι απολυτός βέβαιο ότι ο Βενιζέλος απειλείται ανοικτά καθώς ο ΓΑΠ προσδοκά από τα συμφέροντα να του δώσουν πίσω το κόμμα για να κάτσει ήσυχα.


Αρέσει σε %d bloggers: