Απρ 05 2014

Βενιζέλος: Η άφιξη της Μέρκελ σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας

Στιγμιότυπο από τις πρόβες για την τελετή υποδοχής

Στη διάρκεια συζήτησής του με δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος του άτυπου Συμβουλίου των ΥΠΕΞ της ΕΕ στο Ζάππειο, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ κ. Βενιζέλος κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το τι σηματοδοτεί η επικείμενη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Α.Μέρκελ στην Αθήνα.

Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος: «Η άφιξη της κ. Μέρκελ σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας. Έρχεται να στηρίξει την ελληνική οικονομία εν όψει και της διαφαινόμενης εξόδου στις αγορές, η οποία, όπως έχουμε εξηγήσει, δεν είναι αναγκαία και απαραίτητη για την Ελλάδα, διότι η χώρα μπορεί να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες. Αποτελεί μια ευκαιρία να γίνει η επανατοποθέτηση της χώρας στις διεθνείς αγορές. Να αποτιμηθεί η χώρα εμπορικά, από πλευράς τίτλων».

Πηγή: ysterografa.gr


1 Σχόλιο

1 ping

  • varanus komodoensis on 7 Απριλίου 2014 at 17:08

  Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μάλιστα… διακαναλική έδωσε ο μέγας πασοκάρχης Ντούτσε, μία από τις τελευταίες του ως αρχηγός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, καθώς πλησιάζει ο Μάιος…

  Ο φανφαρόνος Ντούτσε, λοιπόν, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, δήλωσε ότι «Μπροστά μας ανοίγει ο δρόμος της ανάπτυξης», προσθέτοντας προς πιστοποίηση: «το λένε όλοι οι ξένοι». Και κανένας Έλληνας, να προσθέσουμε εμείς…

  Εν συνεχεία, επιβεβαίωσε τα περί «Σαμαροβενιζέλων», καυχώμενος ότι κυβερνάει τη χώρα: «Τις πολιτικές αποφάσεις τις παίρνουμε εμείς» (εννοεί την αφεντομουτσουνάρα του και τον φον Αντωνάκη).

  Τέλος, σ’ ένα ξέσπασμα καθεστωτικής απελπισίας και συνήθους πασοκικής κακοήθειας του χειρίστου είδους, χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «εγκληματική συμμορία εν λειτουργία και εν δράσει».

  Τιμητικοί τίτλοι όταν τους δίνει ο (απερχόμενος έστω…) αρχηγός του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων!
  (ΥΓ) 1: Κάτω οι κλέφτες!

  (ΥΓ) 2: Οι κλέφτες φυλακή!

 1. […] […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: