Απρ 10 2014

Οι υποψήφιοι του Γ. Λαμπρούλη

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 118 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

Οι υποψήφιοι του Γ. Λαμπρούλη

Το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων  συνολικά 118 ονόματα-  του συνδυασμού της «Λαικής Συσπείρωσης» στο Δήμο Λαρισαίων με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Γιώργο Λαμπρούλη, ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ.

Ο κ. Λαμπρούλης δήλωσε περήφανος για το ψηφοδέλτιο της «Λαικής Συσπείρωσης» και για το πολιτικό πλαίσιο του συνδυασμού, που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων άσκησε κριτική στους υπόλοιπους συνδυασμούς και κυρίως στην παράταξη του απερχόμενου δημάρχου αλλά και του κ. Καλογιάννη.

Ειδικότερα στην ομιλία του ο κ. Λαμπρούλης επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με τον Καλλικράτη οι δήμοι αποτελούν κομμάτι του κρατικού μηχανισμού και της διοίκησης, είναι όπλο στα χέρια της κυβέρνησης και των υπουργείων, στα χέρια της ΕΕ. Δεν υπάρχει αντιλαϊκό μέτρο που να μη δοκιμάστηκε στους δήμους. Δεν υπάρχει αντιλαϊκός νόμος που να μην έγινε προσπάθεια να νομιμοποιηθεί μέσα απ’ το ζήλο που έδειξαν οι δήμαρχοι των κομμάτων των κυβερνήσεων και του ευρωμονόδρομου. Οι απολύσεις, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, η εμπορευματοποίηση κοινωνικών υπηρεσιών, οι ιδιωτικοποιήσεις, η φορολογία και τα χαράτσια είχαν και έχουν προνομιακό πεδίο εφαρμογής τους δήμους. Το θεσμικό πλαίσιο του Καλλικράτη δεν αφήνει περιθώρια για άσκηση αυτόνομων ή τοπικών πολιτικών. Είναι ένα πλαίσιο ασφυκτικό και δεσμευτικό που επιβάλλει να προωθούνται όλες οι κεντρικές αντιλαϊκές πολιτικές.

Αντικειμενικά υπάρχει ένα και μόνο δίλλημα: ή θα είσαι με την ΕΕ, την κυβέρνηση, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους ή θα είσαι αντιπολίτευση σε όλους αυτούς. Είτε εντάσσεσαι, συμπορεύεσαι και δίνεις μάχη σε όλα τα μέτωπα στο δήμο, την περιφέρεια, την Ευρωβουλή, στο ελληνικό κοινοβούλιο, στα σωματεία, τις ομοσπονδίες, τους φορείς, για να αλλάξει ο συσχετισμός δύναμης παντού, είτε κλείνεις τα μάτια και σπέρνεις αυταπάτες ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα σε τοπικό επίπεδο. Ότι δήθεν μπορούν να διαμορφωθούν νησίδες τοπικά που δε θα ισχύουν οι γενικοί νόμοι και οι κεντρικές πολιτικές. Ότι στη Λάρισα με καλό δήμαρχο δε θα έχει ανεργία, που θα έχει ο Βόλος, η Αθήνα, η Ρώμη, το Παρίσι. Ότι μπορούν να υπάρχουν δήμαρχοι που θα επιβάλλουν άλλου είδους ανάπτυξη και θα λυθούν ως δια μαγείας τα λαϊκά προβλήματα. Αυτός που σήμερα καταλαβαίνει ότι η ΕΕ είναι λυκοσυμμαχία, ότι ευθύνεται για όσα δεινά του συμβαίνουν, είναι βαθιά δυσαρεστημένος και οργισμένος, μόνο ένα τρόπο έχει να το εκφράσει. Ενισχύοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση και ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Δεν το κρύβουμε ότι το ψηφοδέλτιό μας στηρίζεται απ’ το ΚΚΕ.

Σε άλλο σημείο ανέφερε τα εξής: «Οι υπόλοιποι συνδυασμοί στο δήμο Λάρισας έχουν ένα κοινό τόπο, κινούνται και υπόσχονται πράγματα στην ίδια λογική. Αξιοποίηση του νέου ΕΣΠΑ και ανάπτυξη του τουρισμού. Κινούνται στη γραμμή των αποφάσεων της ΕΕ και των κομμάτων τους, που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Ετοιμάζονται να δώσουν νέο ζεστό χρήμα στις μεγάλες επιχειρήσεις πάνω στα ερείπια που δημιουργούν για τις λαϊκές οικογένειες. Κρύβουν το γεγονός τα κονδύλια της ΕΕ είναι χρήματα δικά μας που με τον ένα ή άλλο τρόπο μπήκαν στα ταμεία της ΕΕ. Δε μας τα χαρίζει κανένας.

Κρύβουν ότι αυτά τα κονδύλια δίνονται με συγκεκριμένες προϋποθέσεις που αποκλείουν τη χρήση τους για να λυθούν λαϊκές ανάγκες. Έτσι το πολυδιαφημιζόμενο νέο ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020, το ονομαζόμενο Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης, θα κατευθυνθεί για την ανάπτυξη της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Δε θα δοθούν για έργα και υποδομές για τους αγρότες και τους μικρομεσαίους, δε θα δοθούν για σχολεία, για νοσοκομεία, για την πρόνοια, δε θα δοθούν για έργα αντισεισμικής θωράκισης, για προστασία από φυσικές καταστροφές. Οι λαϊκές οικογένειες δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα, όπως άλλωστε δεν κέρδισαν και το προηγούμενο διάστημα»

. Οι άλλοι συνδυασμοί αποδέχονται το κόψιμο της κρατικής χρηματοδότησης στους δήμους, την εξάλειψη των προγραμμάτων δημοσίων δαπανών. Όχι μόνο δε διεκδικούν χρήματα που μας ανήκουν, που έχουμε πληρώσει δυο και τρεις φορές μέσα απ’ τη φορολογία και τα χαράτσια, αλλά αντίθετα μας διαβεβαιώνουν ότι και χωρίς αυτά, μέσα από μια άλλη διαχείριση θα λυθούν τα προβλήματα.

Η αλήθεια είναι ότι την επομένη των εκλογών θα θυμηθούν ότι τα ταμεία είναι άδεια και θα αρχίσει μπαράζ αύξησης τελών και δημοτικής φορολογίας, ιδιωτικοποιήσεις οργανισμών και υπηρεσιών. Αυτά είναι προαποφασισμένα, γι’ αυτό άλλωστε έχουν υπογράψει και σύμφωνο συνεργασίας με τη Γερμανική κυβέρνηση που θα μας προσφέρει την απαραίτητες συμβουλές και τεχνογνωσία. Σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς πρωτοπόρο ρόλο αναμφισβήτητα έπαιξε και ο κ. Τζανακούλης σαν αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ένωση Δήμων. Έχουν επιλέξει κρίσιμους τομείς όπως τις υπηρεσίες καθαριότητας και τη διαχείριση απορριμμάτων, τα νερά και την ενέργεια, που το επόμενο διάστημα θα αποτελούν πανάκριβα εμπορεύματα για τη λαϊκή οικογένεια και πηγή μεγάλης κερδοφορίας για τις επιχειρήσεις που θα αναλάβουν. Μάλιστα αυτές τις μέρες ψήφισαν νόμο στη βουλή, για τον οποίο δε λένε κουβέντα και με τον οποίο παραχωρούν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εισπράττουν απευθείας απ’ τη ΔΕΗ τα δημοτικά τέλη, έτσι ώστε να είναι εξασφαλισμένα τα επιχειρηματικά κέρδη.

Μιλάνε για τουριστική ανάπτυξη και μάλιστα ο κ. Καλογιάννης εξαγγέλλει μεγαλόσχημα σχέδια για τουριστικές διαδρομές, ανάδειξη των μνημείων και αξιοθεάτων της πόλης. Βεβαίως κάποια μεγάλα ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα μπορούν να βγουν κερδισμένα, αλλά για τον εργαζόμενο, το μικρομαγαζάτορα κανένα όφελος δε θα υπάρξει.

Το πόσο κοροϊδεύουν όταν μιλάνε ότι νοιάζονται για τον «πολίτη», για το λαό της Λάρισας αποδεικνύεται απ’ την ίδια τη στάση τους στα δημοτικά συμβούλια και τους οργανισμούς. Εκτός απ’ τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης όλοι οι υπόλοιποι έχουν ψηφίσει ή συνέβαλλαν σε διαθεσιμότητες και απολύσεις υπαλλήλων, σε αυξήσεις και επιβολή διδάκτρων και τροφείων, συμφωνούν να προσλαμβάνονται εργαζόμενοι με δίμηνα και πεντάμηνα, εργαζόμενοι με σχέσεις πρακτικής και μαθητείας, χωρίς δικαιώματα. Συμφωνούν στην ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών. Δεν είναι τυχαίο ότι το 70% περίπου του δημοτικού προϋπολογισμού καλύπτεται από δημοτικά τέλη και χαράτσια.»

Οι κ. Τζανακούλης, Καλογιάννης, Νασιώκας, Καραλαριώτου και Διαμάντος, όπως και τα κόμματα που τους στηρίζουν δε θέλουν και δε μπορούν να συγκρουστούν. Φοράνε το μανδύα του ανεξάρτητου και του αυτοδιοικητικού ακριβώς για να αποφύγουν να απαντήσουν στο ερώτημα ποιες θα είναι οι σχέσεις τους με τον υπόλοιπο κρατικό μηχανισμό. Για να μη φανεί ότι η διαχειριστική τους λογική θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με την κυβέρνηση και την ΕΕ. Ότι θα προωθούνε τις πολιτικές τσακίσματος των λαϊκών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Οι πολιτικές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των άλλων κομμάτων του ευρωμονόδρομου διαπερνάνε σε όλος το εύρος τα ψηφοδέλτια των κ. Τζανακούλη, Καραλαριώτου, Διαμάντου, Νασιώκα και Καλογιάννη.

Ο τελευταίος ξεκίνησε ως αντιμνημονιακός, ως παράταξη της αριστεράς και εξελίχτηκε στο πιο καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό ψηφοδέλτιο. Όλοι οι καλοί χωράνε αρκεί να πάρουμε το δήμο, τις καρέκλες δηλαδή. Αντανακλά πλήρως την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι τυχαίο που μόλις πριν λίγες μέρες στο σωματείο εργαζομένων του δήμου Λάρισας συμμάχησαν όλες οι παρατάξεις απ’ τη ΝΔ μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ για να αποκλείσουν απ’ το προεδρείο τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Αντίστοιχη η σύμπραξη και στο δημοτικό ψηφοδέλτιο. Χωράνε μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί. Χωράνε όλοι που στα ψηφοδέλτια της περιφέρειας είναι αντίπαλοι με διαφορετικά προγράμματα και θέσεις. Άραγε σε τι διαφέρουν οι θέσεις που μπορεί να έχει κάποιος σε ένα δήμο και στην περιφέρεια; Πρόκειται για υποκρισία.»

Συνεχίζοντας επεσήμανε τα εξής:

Οι Τζανακούλης, Καραλαριώτου και Διαμάντος δεν έχουν διαφορές, παρά μόνο στο ποιος θα διαχειριστεί τα χρήματα του ΕΣΠΑ για διαφορετικά επιχειρηματικά συμφέροντα. Διαφέρουν στο ποιόν επιχειρηματικό κλάδο, ακόμα και ποιους ξεχωριστούς επιχειρηματίες θα εξυπηρετήσει ο καθένας. Μια χαρά συνεργάζονταν και τα βρίσκανε τα προηγούμενα χρόνια κάτω απ’ την ομπρέλα της ΝΔ, όποιο πόστο ο καθένας διαχειρίζονταν.

Ο κ. Νασιώκας όλα τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε στυλοβάτη και εκφραστή του ΠΑΣΟΚ. Χρεώνεται όλες τις αντιδραστικές αντιλαϊκές πολιτικές σαν βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Μετά την παραίτησή του, απογοητευμένος γιατί δεν τα βρίσκανε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αποσύρθηκε στο συγγραφικό του έργο, όταν αναπτύσσονταν κοινωνικοί αγώνες, όταν την ίδια ώρα, οι λαϊκές οικογένειες βυθίζονταν στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Τώρα εμφανίζεται κι αυτός ως σωτήρας, απ’ την κατάσταση που αυτός και το κόμμα του συνέβαλλαν τα μέγιστα για να δημιουργηθεί.»

ΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ

ΑΔΑΜΟΣ       ΚΩΝ/ΝΟΣ      Άνεργος

ΒΑΪΟΣ            ΘΑΝΑΣΗΣ     οικοδόμος       Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Οικοδόμων, Συνδικάτου Οικοδόμων Ν.Λάρισας

ΒΑΛΙΑΚΟΣ   ΗΛΙΑΣ           γιατρός

ΒΕΖΑΛΗ       ΓΕΩΡΓΙΑ       γιατρός στο ΓΝΛ

ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ      ΟΛΓΑ υπάλληλος Σ-Μ Λάρισα         Μέλος ΔΣ ΕΚΛ, Αντιπροέδρος Συλλόγου εμπορουπαλλήλων Ν.Λάρισας

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ   ΘΟΔΩΡΟΣ     συντ/χος τραπεζικός

ΒΛΑΧΟΣ       ΚΩΝ/ΝΟΣ      Συνταξιούχος ΕΒΕ

ΓΑΛΛΟΥ       ΜΑΡΙΑ           Συνταξιούχος

ΓΕΛΑΛΗΣ     ΤΑΚΗΣ           Ελ. Επαγγελματίας      Κοινοτικός Σύμβουλος Γιάννουλης

ΓΕΡΑΣΗΣ       ΧΡΗΣΤΟΣ      οικοδόμος       Μέλος Διοίκησης Συνδικάτου Οικοδόμων

ΓΕΡΟΝΑΤΣΙΟΥ        ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Πτυχιούχος Φ.Π.Ψ. Παν. Μακεδονίας

ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ       ΕΦΗ    συντ/χος εργάτρια       Μέλος Δ.Σ. Συν/χων ΙΚΑ Ν.Λάρισας

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ           ΦΑΝΗ            υπάλληλος

ΓΙΑΤΣΙΟΣ      ΓΙΩΡΓΟΣ        συντ/χος

ΓΚΟΝΕΛΑΣ  ΝΙΚΟΣ           Αυταπασχολούμενος

ΓΚΡΙΜΠΑ      ΚΑΤΕΡΙΝΑ    υπάλληλος       Γραμματέας Συνδικάτου Επισιτισμού Ν.Λάρισας

ΓΡΙΒΑΣ          ΛΑΜΠΡΟΣ    Συνταξιούχος

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ   ΣΠΥΡΙΔΩΝ    Αγρότης

ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ         ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ            Αυταπασχολούμενη    Πρόεδρος σχολικών κυλικείων

ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑ       ΒΑΣΩ συντ/χος τραπεζικός    Πρώην μέλος της Διοίκησης του ΕΚΛ.

ΖΑΦΕΙΡΗ      ΒΙΒΗ  εμπορ/λληλος Μαρινόπουλου            Μέλος Δ.Σ. Εμπρουπαλλήλων

ΖΕΜΠΕΛΤΖΗΣ         ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ      Μεταλλεργάτης           Μέλος Δ.Σ. ΕΚΛ

ΖΙΩΓΑΣ          ΝΙΚΟΣ           Αυτοαπασχολούμενος

ΖΟΥΚΑ          ΜΑΧΗ            Μουσικός/Εκπαιδευτικός        Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Μουσικών Λάρισας

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ            ΒΑΓΓΕΛΗΣ   Οικοδόμος      Μέλος Δ.Σ. Συνεταιρισμού Ελαιοχρωματιστών Ν.Λάρισας

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ        ΠΕΡΙΚΛΗΣ    ΕΒΕ    Αντιπροεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  συντ/χος τραπεζικός    Πρώην Διευθυντής Εθνικής Τράπεζας

ΚΑΡΑΓΟΥΓΑ           ΔΗΜΗΤΡΑ     συντ/χος εργάτρια

ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ       ΒΑΣΙΛΗΣ      Ιδ. Υπάλληλος

ΚΑΡΜΙΡΗΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ      ηθοποιός

ΚΑΡΥΩΤΗΣ  ΘΑΝΑΣΗΣ     συντ/χος γιατρός

ΚΑΤΣΙΑΡΙΜΠΑΣ      ΓΙΑΝΝΗΣ      οικοδόμος       Μέλος Ε.Γ. Συνδικάτου Οικοδόμων

ΚΟΛΟΒΟΣ    ΜΑΡΚΟΣ       ΕΒΕ    Μέλος Διοίκησης Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας

ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ        ΓΙΩΡΓΟΣ        Νοσοκομειακός Υπάλληλος

ΚΟΡΔΕΛΑΣ   ΑΡΗΣ  άνεργος-συμβασιούχος

ΚΟΥΚΟΜΗΤΡΟΣ     ΒΑΓΓΕΛΗΣ   άνεργος

ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ          ΑΣΤΕΡΙΟΣ     Οικοδόμος      Κοινοτικός Σύμβουλος Φαλάνης

ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ  ΘΑΝΑΣΗΣ     Συνταξιούχος   Πρόεδρος Συνταξιούχων Λάρισας

ΚΟΥΡΕΛΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ      πρώην ΕΒΕ

ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ        Μουσικός

ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ      ΘΥΜΙΟΣ        Εργαζόμενος στον «Αριστέα»

ΚΡΙΚΗΣ         ΠΕΤΡΟΣ         γυμναστής       Δημ. Συμβουλος Λάρισας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ    ΑΝΤΩΝΙΟΣ   Ιδ. Υπάλληλος , Σπυδαστής ΤΕΙ

ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ       ΤΟΛΗΣ           γιατρός

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ     ΚΩΝ/ΝΟΣ      Συνταξιούχος γεωπόνος

ΚΩΣΤΟΥΛΑ  ΜΑΡΙΑ           εκπ/κός            Μέλςο της Διοίκησης του Μουσείου Αμπελακίων Ιστορικής Περιόδου 1940-49

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ      μηχανικός        Μέλος Κ.Αντπρ/πειας ΤΕΕ, Αντιπροσωπείας Κ/Δ Θεσσαλίας, Μέλος Δ.Σ. ΠΟΛ.ΜΗΧ Λάρισας

ΛΙΑΝΟΣ        ΓΙΩΡΓΟΣ        Αυαταπαχολούμενος   Πρόεδρος σωματείου Συντηρητών ανελκυστήρων Κεντρικής Ελλάδας

ΛΙΑΠΗ           ΚΩΝ/ΝΑ        εκπ/κός            Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Εκ/κων Θεσσαλίας

ΛΟΥΓΓΟΥ     ΜΑΡΙΑ           Αυτοαπασχολούμενη

ΛΟΥΤΡΙΩΤΗ             ΕΥΤΥΧΙΑ      συντ/χος εργάτρια       Μέλος ΔΣ Των συν/χων ΙΚΑ Ν .Λάρισας

ΜΑΓΓΑΣ        ΓΙΩΡΓΟΣ        άνεργος

ΜΑΚΡΗΣ       ΧΡΗΣΤΟΣ      Εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο       Μέλος του δ.σ. του σωματείου εργζομένων στο παν/κο νοσοκομείο

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ   ΚΩΣΤΑΣ        γιατρός στο ΓΝΛ

ΜΑΡΑΓΚΟΖΗΣ        ΣΤΕΡΓΙΟΣ      αρτοποιός        Διαμερισματικός Σύμβουλος

ΜΑΡΙΓΚΟΥΔΗΣ       ΧΡΗΣΤΟΣ      Συναταξιουχος

ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ    ΕΛΕΝΗ          οικιακά

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ      Αγρότης

ΜΕΓΔΑΝΗ    ΧΡΙΣΤΙΝΑ     ΕΠΑΣ Μέλος 7μελούς ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

ΜΗΤΣΗ          ΜΑΡΙΑ           Άνεργη

ΜΠΑΛΑΗ      ΦΙΛΙΩ            Αρτοποιός

ΜΠΑΛΑΣΟΥΛΗΣ    ΓΙΑΝΝΗΣ      δικηγόρος        Επικεφαλής της Επιτροπής για τις Λαικές Ελευθερίες

ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ       φαρμακοϋπάλληλος    Γ.Γ. Συλ. Φαρμακουπαλλήλων Λάρισας

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ    ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ           συντ/χος          Πρώην μέλος Δ.Σ. Συλλόγου υπαλλήλων ΥΕΘΑ-ΓΕΣ 303 ΠΕΒ

ΜΠΑΡΟΣ       ΚΩΣΤΑΣ        γιατρός            Μέλος του πειθαρχικού του Ιατρικού Συλλόγου

ΜΠΑΡΟΣ       ΓΙΩΡΓΟΣ        Συνταξιούχος

ΜΠΑΤΖΑΚΑΚΗΣ     ΔΗΜΗΤΡΗΣ  γιατρός ΩΡΛ στο ΓΝΛ           Επιμελητής Α΄΄ ΓΝΛ

ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ      Άνεργος          Πρόεδρος Μορφωτικού Εξωραιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης

ΜΠΙΖΑΪΝΤΕΣ           ΘΑΝΑΣΗΣ     δικηγόρος

ΜΠΛΕΚΟΣ    ΓΙΑΝΝΗΣ      οικοδόμος       Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων

ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ     ΑΡΗΣ  εργαζόμενος

ΝΑΒΑΚΟΥΔΗ          ΜΑΡΙΑ           οικονομολόγος-εκπ/κός          Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Εκ/κων Θεσσαλίας

ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ           ΝΙΚΟΣ           γιατρός            Γ.Γ Συλλόγου Νοσ. Γιατρών και Κ.Υγείας Λάρισας. Μέλος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου

ΠΑΖΙΑΝΑΣ   ΓΙΩΡΓΟΣ        συντ/χος εκπ/κός

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ         ΓΙΑΝΝΗΣ      αρχιτέκτονας   Μέλος Διοικούσας Επιτροπής και αντιπροσωπείας ΤΕΕ Λάρισας

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ    ΤΑΣΟΥΛΑ     ιδ. Υπάλληλος

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΩ    συντ/χος

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ      μάγειρας υγειονομικός

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΒΑΣΙΛΗΣ      οδηγός αστικού ΚΤΕΛ           Πρόεδρος Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Ν.Λάρισας

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Άνεργη-εμποροϋπάλληλος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΦΩΤΗΣ           μουσικός-εκπ/κός        Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Μουσικών Λάρισας

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΡΙΤΣΑ Συνταξιούχος Εκ/κος   Μέλος Γραμματείας Επιτροπής Ειρήνης

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ     ΚΑΤΕΡΙΝΑ    δικηγόρος

ΠΛΙΤΣΗ         ΔΗΜΗΤΡΑ     Πολιτικός Μηχανικός

ΡΙΖΟΥΛΗΣ    ΚΩΝ/ΝΟΣ      ΟΣΕ    Α΄ Αντιπρόεδρος ΕΚΛ

ΣΑΚΑΛΗΣ     ΔΗΜΗΤΡΗΣ  πολιτικός μηχανικός

ΣΒΑΡΝΑ        ΑΓΓΕΛΑ        Συνταξιούχος

ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ           ΑΓΝΗ ψυχολόγος       Μέλος της Ε.Ε. του σωματείου εργαζομένων στις ιδιωτικές κλινικές

ΣΙΜΟΣ            ΑΧΙΛΛΕΑΣ   σπουδαστής

ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ            ΧΡΗΣΤΟΣ      Συνταξιούχος κτηνίατρος        Πρώην Αντιδήμαρχος Λάρισας

ΣΚΟΚΑΣ        ΓΙΑΝΝΗΣ      ιδ. υπάλληλος  Μέλος Δ.Σ. ΕΚΛ

ΣΟΛΩΜΟΣ    ΛΑΜΠΡΟΣ    ιδ. Εκπ/κός

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ    ΑΝΝΑ            συντ/χος εκπ/κός         Αντιπρόεδρος του Μουσείου Αμπελακίων Ιστορικής περιόδου 1940-49

ΣΠΑΠΗ-ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΥ    ΛΙΤΣΑ            συν/χος εκπ/κός

ΣΠΗΛΙΟΣ      ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ          Μηχανικός Πληροφορικής-Υπάλληλος στο ΓΝΛ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ     ΙΩΑΝΝΑ        γιατρός-Πλαστική χειρούργος

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ            ΑΧΙΛΛΕΑΣ   Αυτοαπασχολούμενος

ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ            ΣΩΚΡΑΤΗΣ   εκπ/κός

ΤΕΡΖΟΥΔΗ   ΕΛΕΝΗ          οικιακά

ΤΖΙΑΤΖΙΟΥ   ΜΑΡΙΑ           άνεργη-εργάτρια          Πρόεδρος Συνδικάτου Κλωστουφαντουργών ιματισμού και δέρματος Ν.Λάρισας

ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ            ΔΗΜΗΤΡΗΣ  οικοδόμος       Μέλος Διοίκησης Συνδικάτου Οικοδόμων

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ       Έμπορος

ΤΡΙΓΑΖΗΣ     ΑΓΗΣ  Αυταπασχολούμενος  Μέλος Διοίκησης Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας

ΤΣΙΑΒΟΥ      ΜΑΡΙΑ           υπάλληλος Σ-Μ           Μέλος Δ.Σ. Εμπορουπαλλήλων

ΤΣΙΟΓΚΑΣ     ΒΑΣΙΛΗΣ      Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός

ΤΣΙΟΥΤΡΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ      συντ/χος

ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ   συντ/χος          Μέλος Δ.Σ Συνταξιούχων ΙΚΑ

ΤΣΙΠΛΑΚΗ-ΦΡΕΝΤΖΙΟΥ   ΕΛΕΝΗ          Άνεργη            Συνδικαλίστρια στο γονεικό κίνημα

ΤΣΙΩΝΑ         ΠΙΠΙΝΑ         συντ/χος

ΤΣΟΓΙΑΣ        ΣΤΕΛΙΟΣ       αγρότης

ΤΣΟΛΑΚΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ      συντ/χος ΟΤΑ Διαμερισματικός Σύμβουλος

ΤΣΟΥΓΚΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ        Νοσηλευτής    Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Ιδιωτικών Κλινικών

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ            ΑΡΗΣ  γυμναστής-εκπ/κός      Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων

ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ    ΣΤΕΛΛΑ        φαρμακοποιός

ΦΩΤΙΑΔΗΣ    ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ           μουσικός-τραπεζικός υπάλληλος        Μέλος ΔΣ ΕΚΛ,

ΦΩΤΙΑΔΟΥ   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ άνεργη εργάτρια

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ   ΑΛΕΞΗΣ        υπάλληλος

ΧΩΤΟΣ           ΦΩΤΗΣ           υπάλληλος

larissanet.gr


Αρέσει σε %d bloggers: