Απρ 11 2014

«Αν ψηφίσει ο κόσμος ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσουν τα παιδιά του» (παραλήρημα)

παραλήρημα

Κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ ασκησε ο  υπουργός Υγείας  Άδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM  κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα τον κ. Σταθάκη για την στάση του σχετικά με την έξοδο της χώρας στις αγορές αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Κάποια παιδικά τραύματα τον οδηγούν εκεί, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά… Είναι και σοβαρός και γνώστης, οπότε κάτι άλλο, ψυχολογικό συμβαίνει».

Παράλληλα για τις ευρωεκλογές εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Ν.Δ. θα είναι πρώτο κόμμα, ενώ ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το πολιτικό πρόβλημα την άλλη μέρα και όχι η Ν.Δ. ή η κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση θα έχει ανανεώσει την εμπιστοσύνη της και θα μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι. Δεν λέω ότι είναι ψήφος εμπιστοσύνης οι ευρωεκλογές, αλλά μιλάμε για τον ξένο επενδυτή, όχι για το πολιτικό μας σύστημα.

[…]Είσαι επενδυτής δισεκατομμυριούχος και θέλεις να φέρεις τρία-τέσσερα δις στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοβαρός. Όταν βγαίνει ο κ. Τσίπρας και λέει γιατί δανειστήκαμε από τις αγορές, όταν βγαίνει ο κ. Παπαδημούλης και κλαίει επειδή δεν πήραμε το επιτόκιο από την τρόικα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου βγαίνει και απειλεί τους επενδυτές ότι θα τους πάει στη φυλακή, ε, πάει. Το έχασε. Είναι μουρλοί οι άνθρωποι! Κανένας δεν φέρνει τα λεφτά του με αυτούς στην Ελλάδα. Πάει, φεύγουν αυτοί από την εικόνα. Δεν θα φέρει άνθρωπος τα λεφτά του στην Ελλάδα, όταν βλέπει ότι θα μπλέξει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος αυτό. Δεν το συζητάμε. Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου. Τέρμα»


4 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • nevriasmenos on 11 Απριλίου 2014 at 17:19

  Ενώ τώρα χορτάάάάσαμε!!!!!!!!!!!!!!!! Έχει δει ο άνθρωπος τι γίνεται έξω από κάδους Σ.Μ. και στην λήξη των λαικών αγορών; Εκεί να δει χορτάτους.
  Θα τον μαζέψει κανείς ή αποφάσισαν να προωθήσουν οι ίδιοι την Χ.Α. και τον ΣΥΡΙΖΑ;;;;;

  • talos4fight on 11 Απριλίου 2014 at 19:04

  Περί μούρλιας, μη μιλάτε στο σπίτι του κρεμασμένου γιά σχοινί! Όσο γιά την πείνα που θα πέσει άμα βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ας καγχάσουμε!
  Άντε να δείς τον πνευματικό σου πατέρα Άδωνι, να ηρεμήσεις.

  • παπαδακης on 11 Απριλίου 2014 at 21:06

  Καλά κάνει και μιλάει εμείς οι ηλίθιοι ιθαγενείς του δώσαμε αυτό το δικαίωμα!
  Αν του το ξαναδώσουμε μην ακούσω κανένα να κλαίγεται, μετά το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζετε!

  • PASO on 11 Απριλίου 2014 at 22:37

  ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ, ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ..

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: