Απρ 11 2014

Δικαστική νίκη Καμμένου κατά Άδωνι για τα περί δήθεν οφσορ και σκάφους Καμμένου

Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί Γεωργιάδη για τα περί δήθεν οφσορ και σκάφους Καμμένου, σύμφωνα με την δικαιοσύνη.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιδίκασε το δικαστήριο στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα σχόλιά του για τον Πάνο Καμμένο.

Όπως αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Με την υπ’ αριθ. 1465/2014 απόφασή του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δικάζοντας την αγωγή του προέδρου Πάνου Καμμένου, κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αφορούσε τις δηλώσεις του τελευταίου, για σκάφος που δήθεν είχε στην κυριότητα του ο Πάνος Καμμένος, δηλωμένο δήθεν σε offshore εταιρεία, με σκοπό να φοροδιαφεύγει, έκρινε ότι οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν συκοφαντικές και εξυβριστικές, καθώς αποδείχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ιδιοκτήτης σκάφους που ανήκει σε offshore εταιρεία και δενΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ φοροδιαφεύγει.

Το δικαστήριο επιδίκασε στον Πάνο Καμμένο, λόγω της ηθικής του βλάβης, το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η Πρόεδρος του Δικαστηρίου είχε την γνώμη ότι πρέπει να του επιδικασθεί το ποσό των 100.000 ευρώ.

Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με Δικαστική απόφαση, ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση».

Η απόφαση εδώ: Καμμενος κατα Γεωργιάδη αποφαση


1 ping

  1. […] Η απόφαση εδώ: Καμμενος κατα Γεωργιάδη αποφαση Από papaioannou-giannis #ssba img { padding: 10px; border: 0; } If you enjoyed this article, please consider […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: