Απρ 12 2014

Η προβολή από τα ΜΜΕ δημιουργεί καχυποψία!

«Έχουν δίκιο όσοι βλέπουν καχύποπτα το Ποτάμι»

Καχύποπτος απέναντι στην μεγάλη προβολή που έχει αλλά και τις πηγές χρηματοδότησή του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο της Ρόδου.

Ο κύριος Κρεμαστινός δικαιολόγησε όλους όσους εκφράζουν ερωτήματα για την τεράστια προβολή που έχει από τα ΜΜΕ πριν καν δημιουργηθεί και πάρει θέση στα βασικά θέματα της επικαιρότητας ενω ήταν καταπέλτης για τα οικονομικά του Ποταμιού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Top FM δήλωσε:

«Όλοι το βλέπουν καχύποπτα και, βεβαίως, έχουν δίκιο. Και να σας πω γιατί έχουν δίκιο; Διότι μια κίνηση η οποία γίνεται έτσι ξαφνικά δεν περιμένει κανένας να έχει τόση αποδοχή από τα Μέσα Ενημερώσεως-εδώ υπάρχουν κόμματα τα οποία χρόνια είναι στην επικαιρότητα και αγωνίζονται να πάρουν μερικά λεπτά, κατά κάποιον τρόπο, από τα ΜΜΕ, για να δείξουν την ύπαρξή τους.

Και ξαφνικά ένα κόμμα που δεν έχει αρχίσει, που δεν έχει μέλη, που δεν έχει πρόγραμμα, που δεν έχει τίποτα,τι να σας πω, η αποδοχή από τα Μέσα Ενημερώσεως μοιάζει με μεγάλη διαφήμιση. Και όταν βλέπει κανένας τα μεγάλα Μέσα Ενημερώσεως να διαφημίζουν κάποιο κόμμα, ε είναι καχύποπτος και είναι κουμπωμένος. Αυτή είναι η πραγματικότητα χωρίς υπερβολές….

…Δεν έχουν απαντηθεί βασικά ερωτήματα. Παραδείγματος χάρη λέει ο κ. Θεοδωράκης ότι με 40 χιλιάδες ευρώ είναι αρκετά για ν’ αρχίσει η δημιουργία του κόμματος. Σαράντα χιλιάδες ευρώ θέλει ένας υποψήφιος Δήμαρχος σε μία μικρή πόλη για ν’α αρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Δηλαδή, δεν είναι πράγματα τα οποία είναι κατανοητά. Ποια είναι η πηγή η οικονομική που τον στηρίζει. Τα σαράντα χιλιάδες ευρώ που ο ίδιος είπε χθες που τον άκουγα στην τηλεόραση;

Ε, κι αυτά τα πράγματα όταν δεν είναι κατανοητά βάζουν ερωτηματικά και αμφιβολίες στον κόσμο. Διότι, ένα κόμμα πρέπει να είναι καθαρό όταν ξεκινά και πρέπει τα χαρτιά τα οποία έχει να είναι πειστικά. Ε, σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα πω ότι το κόμμα δεν είναι καθαρό αλλά τα χαρτιά δεν είναι πειστικά»…
tribune.gr


Αρέσει σε %d bloggers: