Απρ 13 2014

Με γραμμή ΠΑΣΟΚ ο Κουτσουμπας κατηγορεί τον Τσίπρα

Η σύμπτωση απόψεων δείχνει ότι ή το ΠΑΣΟΚ κινείται αριστερά ή ο Κουτσούμπας Δεξιά

Κουτσούμπας- Βενιζέλος είναι οι δυο πολιτικοί αρχηγοί που επιτίθενται  ονομαστικά στο Τσίπρα.

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για την πολιτική που ακολουθεί, αλλά και το Ποτάμι έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του. Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές μπορεί να είναι ένδειξη ανάκαμψης, αλλά συμπλήρωσε πως ο λαός δεν θα ωφεληθεί από αυτή.

Δηλώνοντας πως στον όρο «πολιτικός καιροσκοπισμός» θα έβαζε τη φωτογραφία του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του, ο κ. Κουτσούμπας συμπλήρωσε μιλώντας στην «Καθημερινή» πως «Καιροσκοπισμός είναι να λες δεν θέλω την Τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την Ε.Ε. που είναι τα 2/3 της Τρόικα και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις »λιοντάρι» στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι »σκυλάκι του καναπέ»».

Σχολιάζοντας το Ποτάμι, ανέφερε πως λειτουργεί συμπληρωματικά στο νέο διπολισμό, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ως «τσόντα» και συμπλήρωσε πως «θα μπορούσε να ονομάζεται »όπου φυσάει ο άνεμος»».

Ακόμη στη συνέντευξή του ο γ.γ. του ΚΚΕ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, υπογραμμίζοντας πως η αποπομπή Μπαλτάκου δεν απαλλάσσει.


1 Σχόλιο

    • PASO on 13 Απριλίου 2014 at 14:00

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: