Απρ 14 2014

Με Ζουράρι, Μαριά, Κοντογιαννίδη, Μαρκάτο, Ρωμανιά και Σγουρίδη το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ – Όλα τα ονόματα

Με Ζουράρι, Μαριά, Κοντογιαννίδη, Μαρκάτο, Ρωμανιά και Σγουρίδη το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ - Όλα τα ονόματα

 Τους υποψήφιους του κόμματός του για τις ευρωεκλογές παρουσίασε σήμερα ο Πάνος Καμμένος σε ειδική εκδήλωση με φόντο την Ακρόπολη.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δηλωσε πως το κόμμα του δεν θα συμπράξει με κινήματα στα οποία συμμετέχουν πολιτικοί οι οποίοι έχουν ψηφίσει και έχουν στηρίξει τα Μνημόνια.

Τόνισε επίσης ότι το κόμμα του επιδιώκει να ενώσει τους έλληνες στον επερχόμενο πόλεμο των άκρων και εμφανίστηκε βέβαιος για την επιτυχία στις ευρωεκλογές.

Μεταξύ των υποψηφίων που θα δώσουν την μάχη για την ευρωβουλή είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νότης Μαριάς, ο οποίος θα παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα.

Επίσης, ανακοίνωσε την συμπόρευση με την Πυρίκαυστο Ελλάδα του ακαδημαϊκού Κώστα Ζουράρι και το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας του Γιώργου Κόκκα.

Επίσης ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του ηθοποιού Παύλου Κοντογιαννίδη, του πρώην πρύτανη του ΕΜΠ Νικου Μαρκάτου του εργατολόγου Γιώργου Ρωμανιά, ενώ θέση στο ευρωψηφοδέλτιο λαμβάνει και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης.

Στην συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου μετέχουν και 10 άτομα – 5 άνδρες και 5 γυναίκες – που δήλωσαν υποψηφιότητα μέσω των social media. Οι περισσότεροι είναι κατά βάση άνεργοι και έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.

Μεταξύ των ονομάτων είναι:

Φωτεινή Αθανασοπούλου καθηγήτρια πανεπιστημίου
Γιώτα Αποστολάκου
Πέτρος Αρβανίτης άνεργος επιστήμονας
Γιάννης Βαλέρης γιατρός
Άρης Βατάλης συνδικαλιστής ΔΕΗ
Ζωή Γεωργαντά πρώην στέλεχος ΕΛΣΤΑΤ

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ανταποκρίθηκαν 580 άτομα, αξιολογήθηκαν και οι υποψήφιοι που προκρίθηκαν συμμετείχαν σε κλήρωση την οποία έκανε ο Πάνος Καμμένος.

Στην μάχη της ευρωλίστας θα συμμετέχουν και 5 από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος.


Αρέσει σε %d bloggers: