Απρ 15 2014

FT: Οι επιπτώσεις στο εισοδημα από την συμμετοχή στην Ενωμένη ευρώπη (πίνακας)

Στο πίνακα από τους FT βλέπουμε  τις επιπτώσεις στο κατά κεφαλήν εισόδημα από την συμμετοχή στην ΕΕ. Επιπλέον δίπλα σε κάθε χώρα βλέπουμε την χρονιά εισόδου στην ΕΕ. Ενώ στις περισσότερες χώρες η άνοδος του επίπεδου είναι εντυπωσιακή η Ελλάδα αποτελεί  δραματική εξαίρεση  θα γράψει ο αρθρογράφος

Αυτό επιβεβαιώνει αυτό που ήδη γνωρίζουμε εμείς στο eurosceptics.GR. Η Ελλάδα χάνει διαχρονικά από την ημερα που μπήκε στην ΕΟΚ και αυτό το αντισταθμίζει με διαδοχικά προγράμματα λιτότητας. Οι Έλληνες στην ΕΕ από το 1981 βιώνουν μια μόνιμη λιτοτητα κρατάει έως τώρα. Αυτή η λιτοτητα που ζήσαμε με Ανδρέα, Μητσοτάκη, ξανά Ανδρέα,  Σημίτη,  εγινε κρίση και χρεοκοπία επί Καραμανλή και Παπανδρέου όταν χειροτέρεψαν οι διεθνείς συνθηκες. Η έξοδος από την κρίση θα μας επαναφερει σε καθεστώς λιτότητας.

Ενώ στα αλλά κράτη ανέβαιναν οι μισθοί στην χώρα μας η  μόνιμη λιτοτητα αντισταθμίστηκε με Δανεικά κάρτες και διακοποδάνεια  τα οποία έκρυψαν την παραπάνω εικόνα δημιουργώντας τεχνίτη ευμάρεια.


1 Σχόλιο

    • RYaN on 15 Απριλίου 2014 at 01:39

    Δυστυχώς, όλα αυτά δεν έχουν νόημα, αφού η συζήτηση για το νόμισμα δεν περνάει μέσα από τη λογική, αλλά μέσα από την πολεμική. Έτσι το βλέπουν όλες οι πλευρές, εντός και εκτός.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: