Απρ 17 2014

Διαψεύδει τα περί «θερμού επεισοδίου» με Τσίπρα ο Λαφαζάνης

Διαψεύδει τα περί «θερμού επεισοδίου» με Τσίπρα ο Λαφαζάνης

Την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και τον σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος, υπογραμμίζει με δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης, απαντώντας σε σημερινά δημοσιεύματα και επισημαίνει ταυτόχρονα ότι «μια ουσιαστική συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για την τελική συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου, μετετράπη, από τα διάφορα συστημικά κέντρα, σε «ρήγμα» στον ΣΥΡΙΖΑ και «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα σε μένα και τον Αλέξη Τσίπρα».

Είναι προφανές, προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης, ότι «για όλο το συστημικό πλέγμα η ενότητα και η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά κόλαφο και μέγα εμπόδιο για τη συνέχιση των άθλιων επιλογών του σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει, επίσης, ότι η δημοκρατία, ο σεβασμός των συλλογικών αποφάσεων και ο ριζοσπαστισμός συνιστούν αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τις οποίες καινοτομεί, πρωτοπορεί και ξεχωρίζει στην πολιτική ζωή, την ώρα που στην αντίπερα όχθη κυριαρχούν και εντείνονται ο κομματικός δεσποτισμός, ο πολιτικός αυταρχισμός, η κοινωνική λεηλασία, η παράδοση της χώρας σε ξένα κέντρα, ο πανικός και τα αδιέξοδα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος, με όλα τα μέλη και τα στελέχη του στην πρώτη γραμμή, πορεύεται για μια μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές, η οποία θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας πορείας προοδευτικής ανόρθωσης και αναγέννησης της χώρας με σοσιαλιστικό ορίζοντα» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης.

Τα ΝΕΑ
___

Αρέσει σε %d bloggers: