Απρ 20 2014

Σ. Θεοδωράκης για Λαζόπουλο: Κάνει χοντροκομμένη προπαγάνδα

Επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο εξαπολύει, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο ιδρυτής του Ποταμίου δηλώνει χαρακτηριστικά ότι ο ηθοποιός «δεν κάνει πια σάτιρα, κάνει προπαγάνδα, και μάλλον χοντροκομμένη».

Ερωτηθείς αν θα ζητήσει εθνικές εκλογές αν στις ευρωεκλογές επαληθευτούν κάποιες δημοσκοπήσεις που θέλουν Το Ποτάμι με διψήφιο ποσοστό, ο δημοσιογράφος απαντά ότι αυτό θα ήταν ανεύθυνο. «Ο κόσμος ψηφίζει για ευρωβουλευτές, δεν ψηφίζει για να ρίξει ή για να επιβραβεύσει την κυβέρνηση» δηλώνει χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το ποιοι χρηματοδοτούν Το Ποτάμι, αναφέρει ότι είναι ένα κόμμαχαμηλού κόστους. «Δεν έχουμε στρατιές επαγγελματικών στελεχών, δεν έχουμε γραφεία-πολυκατοικίες, δεν έχουμε περιφερειακές οργανώσεις, όλα τα κάνουμε μέσω ίντερνετ» τονίζει.

Για το Νίκο Δήμου και τις δηλώσεις του για το Άγιο Φως, ο κ. Θεοδωράκης επαναλαμβάνει ότι ξεκαθάρισε ότι ο συγγραφέας εκφράζει προσωπικές του απόψεις δεν είναι στέλεχος και δεν είναι εκπρόσωπος του Ποταμιού.

«Τα μνημόνια τέλειωσαν. Και, τέλος πάντων, δεν μου αρέσει ο ρόλος του κακού μαθητή που ο γυμνασιάρχης τον βάζει τιμωρία. Οι ίδιοι οι Ελληνες θα πρέπει να κάνουν ένα εθνικό σχέδιο δράσης που θα βγάλει οριστικά από την κρίση» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι κατά τη συνέντευξή του ο κ. Θεοδωράκης δεν γνώριζε τις αιχμές που άφησε εναντίον του ο ηθοποιός, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει.

«Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ’ την κατάσταση, τρέχει μ’ ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λαζόπουλος σε επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύεται σήμερα Μεγάλο Σάββατο στην Αυγή, και με την οποία γνωστοποιεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος επικαλούμενος φόρτο εργασίας.

«Ξέρω ότι, τούτη την ώρα, πας μη εγκάθετος χρήσιμος για τον τόπο. Είναι όμως τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη για να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή. Επιτρέψτε μου, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να δηλώσω την αδυναμία μου να θέσω τις όποιες δυνάμεις μου στην υπηρεσία της χώρας μας συνεχίζοντας να υπηρετώ αυτά που χρόνια υπηρετώ: τα της τέχνης μου» προσθέτει.

___

1 Σχόλιο

    • παπαδακης on 20 Απριλίου 2014 at 21:34

    Σίγα να μην ζητήσει εκλογές ο Σταυρος Μπομπολακης, δεν ήταν αυτός ο σκοπός του ο σκοπός τους είναι να στηρίξει την κυβέρνηση με το λεγόμενο τα μνημόνια τελείωσαν αλλά οι νόμοι μένουν!!!!!!!!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: