Απρ 21 2014

Βλέπει κόσμο ο Παπανδρέου

Δεκάδες καθημερινά ραντεβού με παλιούς συνεργάτες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχε σε καθημερινή βάση την περασμένη εβδομάδα, πριν το Πάσχα, σύμφωνα με πληροφορίες του TPP, ο Γιώργος Παπανδρέου, τα οποία -οι ίδιες πληροφορίες λένε- θα συνεχίσει και στο επόμενο διάστημα.

Της Βασιλικής Σιούτη

Ξαφνικά, πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Παπανδρέου εντατικοποίησε το χαλαρό μέχρι πρότινος πρόγραμμά του κι άρχισε να συναντά πλήθος κόσμου καθημερινά, στα γραφεία του Ιδρύματος Παπανδρέου, στην οδό Πειραιώς.

Οι πληροφορίες πριν από λίγο καιρό έλεγαν ότι στις συζητήσεις που έκανε με τον στενό κύκλο του, εξέταζε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει και πάλι το ΠΑΣΟΚ, εάν ο Βαγγέλης Βενιζέλος το οδηγήσει στα πρόθυρα του αφανισμού στις επερχόμενες ευρωεκλογές –όπως αναμένεται. Από τις συζητήσεις που έκανε αυτές τις μέρες, ωστόσο, προκύπτει το ενδιαφέρον του να εξεταστεί το ενδεχόμενο ίδρυσης ενός νέου κόμματος. Μάλιστα, λέγεται ότι δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστεί εκείνος ως επικεφαλής, καθώς συζητιέται και η περίπτωση το ρόλο αυτό να αναλάβει κάποιος από τους συνεργάτες του.

Ο κύκλος των συνομιλητών του Γιώργου Παπανδρέου έχει ανοίξει πολύ τελευταία και τα ραντεβού κλείνονται το ένα μετά το άλλο. Στις συναντήσεις αυτές δεν φαίνεται ότι καταλήγουν σε κάτι συγκεκριμένο, ούτε ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο φαίνεται. Αυτό που είναι προφανές, πάντως, είναι η επιθυμία του Γ.Παπανδρέου να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.


1 Σχόλιο

    • παπαδακης on 21 Απριλίου 2014 at 22:05

    Ο απατεώνας θέλει και κόμμα, άλλα γιατί να μην κάνει με τόσους ηλίθιους ιθαγενείς γύρο του!!!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: