Απρ 24 2014

Άφαντος ο Γιώργος τούτες τις μέρες της μαύρης επετείου

say hello… Greeks

Ο λαλίστατος της προηγούμενους μήνες  κ Παπανδρέου  διάγει ερημικό βίο τούτες της μέρες  της μαύρης επετείου. Ούτε μια ανακοίνωσή δεν αξιώθηκε να βγάλει

Παρολο που σύμφωνα με τους  παπαγάλους  τροφίμους της οικογένειας συχνά πυκνά εμφανίζεται να σχεδιάζει κόμμα ή  να κάνει επαφές με συνεργάτες του ετούτες τις μέρες λούφαξε.  Από την ειδησεογραφία προκύπτει ότι οι διαρροές για κόμμα διαδέχονται εκείνες του βιβλιου. Ειδικότερα τους περιτούς μήνες του έτους κάνει κόμμα και τους Άρτιους  μετανιωνει και το γυρίζει σε βιβλιο που θα έχει αποκαλύψεις Μόλις αλλάζει ο μήνας πάλι στρέφεται σε κόμμα.

Τώρα το σχεδιάζουν για μετά τις ευρωεκλογές. Θα μας πάνε όλον τον Μαιο που είναι ο  μονός μήνας με διαρροές για κόμμα, όμως η εμπειρία δείχνει  ότι  μολις καλοκαιριάσει ο Γιωργής αρπάζει το αντιηλιακο και φευγει στα νησιά. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ιούνιος είναι ζυγός μήνας.  Μόλις εντοπιστεί αραχτός σε καποια γωνιά του αιγαίου  αρχίζουν οι τρόφιμοι παπαγάλοι να μιλούν για το βιβλιο που γράφει (δηλαδή έλεος!!!) και το όποιος θα έχει ζουμερές αποκαλύψεις.

Μόλις πιάσει ο Αύγουστος που είναι ζυγός μήνας  ξεκινά η παραφυλολογια για την ίδρυση κόμματος με αφορμή την τρίτη του Σεπτέμβρη αλλά φευ ο Σεπτέμβρης ει ναι μονός μήνας και ο ΓΑΠ είναι ακομη στα νησιά απασχολημένος με… το βιβλιο.

Με τα πρώτα κρύα αρχίζει τις διαλέξεις στις ΗΠΑ και εξαφανίζεται για να βγάλει το μεροκάματο ως  πρωη πρωθυπουργός ομιλητής σε διάφορα φορα

 ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ  Θυμίζουν το Καστελλόριζο

Ο κ. Φ. Κουβέλης κάλεσε την κυβέρνηση «να αλλάξει ρότα».

Αφορμή για σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση στάθηκε η χθεσινή «επέτειος» για τα τέσσερα χρόνια από τη στιγμή της πρώτης ανακοίνωσης της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ και στην Ε.Ε. εκ μέρους του κ. Γ. Παπανδρέου στο Καστελλόριζο. Τόσο η ΔΗΜΑΡ όσο και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εξέδωσαν ανακοινώσεις επικρίνοντας με δριμύτητα τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και καλώντας τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο να αντιληφθούν το αδιέξοδο που προκαλούν στη χώρα με τις επιλογές τους.

«Επί τέσσερα χρόνια, η χώρα ζει στη σκιά των Μνημονίων, που βύθισαν την κοινωνία και εγκλώβισαν την οικονομία στον φαύλο κύκλο της ύφεσης», υποστήριξε ο κ. Φ. Κουβέλης και κάλεσε την κυβέρνηση «να αλλάξει ρότα», προβλέποντας, μάλιστα, ότι «μετά τις ευρωεκλογές προετοιμάζονται μέτρα που κινούνται στην ίδια αδιέξοδη κατεύθυνση». «Αποσπασματικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης υπήρξαν, χωρίς, ωστόσο, να ανατρέψουν τη γενική αρνητική κατάσταση», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και επανέλαβε ότι «απαιτείται μια νέα συμφωνία με τους εταίρους για την ανάπτυξη και την απασχόληση, τολμηρή διευθέτηση του χρέους». Σχολιάζοντας, τέλος, την είδηση της επιβεβαίωσης του πρωτογενούς πλεονάσματος από την Eurostat, υπενθύμισε ότι «με πρωτοβουλία της ΔΗΜΑΡ επετεύχθη η επιστροφή μέρους του πλεονάσματος στην κοινωνία», αλλά κάλεσε την κυβέρνηση να μην το διανείμει «με πελατειακούς τρόπους και μεθοδεύσεις, που υπακούουν σε προεκλογικές στοχεύσεις» και να αντιληφθεί ότι «χρειάζεται μια νέα οικονομική πολιτική για την ανάπτυξη και κυρίως για την καταπολέμηση της ανεργίας».

«Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την αποφράδα ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου βύθισε τη χώρα στο σκοτάδι και την έπνιξε στη μέγγενη του Μνημονίου», είπαν από την πλευρά τους και οι ΑΝΕΛ μέσω του Τέρενς Κουίκ. Ο υποψήφιος για την περιφέρεια της Αν. Μακεδονίας – Θράκης υποστήριξε, επίσης, ότι «η μνημονιακή συγκυβέρνηση συνεχίζει την καταστροφική πολιτική που επέβαλαν οι δανειστές, με αποτέλεσμα εκατομμύρια Ελληνες να είναι άνεργοι, χιλιάδες συμπολίτες μας να οδηγηθούν στην αυτοκτονία, να έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία και να μπαίνουν σε κίνδυνο κρίσιμα εθνικά μας θέματα που αφορούν τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κύπρο».

Μιλώντας, τέλος, στους υποψηφίους ευρωβουλευτές του, ο κ. Πάνος Καμμένος αποκάλεσε την ομάδα του «dream team» των ευρωεκλογών και περιέγραψε ως στόχο των ΑΝΕΛ να διαψεύσουν τις δημοσκοπήσεις και να επαναλάβουν το ποσοστό που πέτυχαν στις εθνικές εκλογές του 2012. «Χωρίς να υπάρχει τότε κρατική χρηματοδότηση, χωρίς να υπάρχουν σπόνσορες και budget και χωρίς αναγνωρισιμότητα, καταφέραμε και πήραμε 11% στις πρώτες εκλογές και 8% στις δεύτερες. Στόχος μας είναι τουλάχιστον το ποσοστό των πρώτων εκλογών και τον στόχο αυτόν πρέπει να τον πετύχουμε», είπε.


Αρέσει σε %d bloggers: