Απρ 24 2014

Ανάσταση στην εκκλησία της ΕΛΑΣ έκανε ο Κασιδιάρης

Picture 0 for Ανάσταση στην εκκλησία της ΕΛΑΣ έκανε ο Κασιδιάρης

Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη στην εκκλησία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ηγεσία της ΕΛΑΣ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να παρακολουθήσει την ακολουθία της Ανάστασης στην εκκλησία εντός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης μαζί με ανώτατους αξιωματικούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, η παρουσία του κ. Κασιδιάρη στην εκκλησία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αλλά και στην πολιτική ηγεσία της λεωφόρου Κατεχάκη.

Μάλιστα, λίγη ώρα αφότου ο κ. Κασιδιάρης εισήλθε στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών, υπήρξε αλληλοενημέρωση όλων των ανώτατων κλιμακίων της ΕΛΑΣ αλλά και του υπουργείου, προκειμένου να προσδιορισθεί ποια θα είναι η αντίδραση των παρευρισκομένων αστυνομικών.

Υπήρχαν συνεχείς τηλεφωνικές επαφές χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και ο κ. Κασιδιάρης λίγη ώρα μετά την Ανάσταση αποχώρησε. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα αξιωματικός της ΕΛΑΣ «η εκκλησία αυτή είναι ενοριακή όμως ανήκει στον χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών. Ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν. Μάλιστα, ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας. Όμως ασφαλώς τίθεται ζήτημα ηθικής τάξης για τους ευρισκόμενους μέσα στην εκκλησία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αλλά και όσους ενημερώθηκαν για την άφιξη του κ. Κασιδιάρη. Ολοι προφανώς γνώριζαν το ζήτημα της δικαστικής έρευνας των μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και τις εντολές που είχαν δοθεί στο μνημόσυνο για τον θάνατο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, στις 2 Μαρτίου, οπότε και εκδιώχθηκαν οι κ.κ. Κασιδιάρης αλλά και Παναγιώταρος. Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ήταν σε μία αμιγώς θρησκευτική τελετή όμως, σε έναν χώρο των ίδιων των υπηρεσιών οι οποίες ερευνούν της υπόθεση της Χρυσής Αυγής».


1 Σχόλιο

    • varanus komodoensis on 25 Απριλίου 2014 at 03:20

    βηχει ο κασιδιαρης και αναστατωνεται ολοκληρο το μπουρδελοσυστημα σου ρε παπατζονακι!!ακου να δεις….χαχαχαχχαχαχαχαχ!!!! ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: