Απρ 25 2014

Στην ΔΗΜΑΡ κρύβονταν τελικά οι Παπανδρεϊκοι με γραμμή απο τον Γιώργο

Παπανδρέου-Κουβέλης μαζί, λίγο πριν την κάλπηΠαπανδρέου-Κουβέλης θα εμφανιστούν μαζί, λίγο πριν την κάλπη σε μια εκδήλωση που θα λυσει όλες τις απορίες για τον λόγο που το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ  παρήγαγε τόσα κόμματα μετά την φυγή του Γιώργου.

Ο κ. Κουβέλης απο την άλλη πλευρά σκοπευει να κάνει τα αποκαλυπτήρια του λεγόμενου τρίτου πόλου με τον  Παπανδρέου να παρέχει  την πλήρη στήριξή και ουσιαστικά να αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Οι δυο πολιτικοί θα παραστούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά

Μάλιστα στην εκδήλωση ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ειναι «κόκκινο πανί» για τη Χαριλάου Τρικουπη και μέγας ανταγωνιστής του κ. Βενιζέλου στη μάχη για το ποιος θα εκφράσει την ευρωπαϊκήσοσιαλδημοκρατία  στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της ευρωβουλευτού Μαριλένας Κοππά «Το Αύριο Αργεί Πολύ: για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 11:30 π.μ., στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα).

Ομιλητής, πέρα απο τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Φώτη Κουβελη θα είναι και ο Γρηγόρης Τσάλτας, πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στον πρόλογο του βιβλίου η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία, Μαριλένα Κοππά, αναφέρει: «Σήμερα το στοίχημα της Σοσιαλδημοκρατίας σε όλη την Ευρώπη είναι να σπάσει την ιδεολογική κυριαρχία της συντήρησης, προτείνοντας μια συνολική εναλλακτική, που δε θα περιορίζεται σε εμβαλωματικές κινήσεις αλλά θα προσφέρει όραμα, σχέδιο και προοπτική σε ένα δοκιμαζόμενο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Γιατί είναι σαφές, πλέον, ότι η Ευρώπη θα σωθεί αν σωθούν οι λαοί της. Και αυτό είναι ιστορική ευθύνη της Σοσιαλδημοκρατίας να το πράξει».

Αρέσει σε %d bloggers: