Απρ 25 2014

Εξέγερση στην Κινα! Διαδηλωτές λιντσάρισαν 4 αστυνομικούς (σκληρές εικόνες + video)

1Ταραχές ξέσπασαν  στη νοτιοανατολική Κίνα οταν ένας αστυνομικός  σκότωσε έναν άνδρα με ένα σφυρί στο κέντρο της πόλης μπροστά στους κατοίκους .

Τουλάχιστον 4 μέλη της ομάδας Chengguan, (η πιο μισητή ομάδα της αστυνομίας  στην Κίνα) ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου από εξαγριωμένο πλήθος στην Cangnan County της πόλης Wenzhou, επαρχία Zhejiang (που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά στην βιομηχανική Κινα  ).

Νωριτερα ένα αστυνομικός αυτής της ομάδας σκότωσε έναν άνδρα με ένα σφυρί. Ο αστυνομικός –  χτύπησε τον άνθρωπο με  το σφυρί, επειδή προσπαθούσε να πάρει  με το κινητό του  εικόνες την ώρα που έδερναν  μια γυναίκα και έναν πλανόδιο πωλητής .

Ο  χτυπημένος άνδρας άρχισε να κάνει εμετό αίμα,  και  εξεπνυεσε κατά την μεταφορά στο νοσοκομείο .KinaΧιλιάδες οργισμένοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και περικύκλωσαν τα αυτοκίνητα των αστυνομικών τους επιτέθηκαν με πέτρες , ρόπαλα , και  τους σκότωσαν. Ο κόσμος  γύρω φώναζε και ζητουσε να θανατωθούν επί τόπου για ό, τι έκαναν λεγοντας: « Σκοτώστε τους ! Σκοτώστε τους ! «

Οι εικόνες είναι σκληρές Οι νεκροί άντρες μέσα στο λεωφορείο  είναι αστυνομικοί

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αυτή η ομάδα  της αστυνομίας – είναι διαβόητα βίαιη και  σπάνια διερευνώνται ή  έχουν τιμωρηθεί για τα εγκλήματά της.  Η Ομάδα Chengguan, που είναι ένας ειδικός συνδυασμός μεταξύ των αστυνομικών της αστυνομίας και των κρατικών επιθεωρητών , από  τους Κινέζους αποκαλούνται «κυβερνητικού τραμπούκοι «. Η ομάδα έχει χιλιάδες  μισθοδοτούμενους Chengguan σε τουλάχιστον 656 πόλεις .

Τον Ιούλιο του 2013, μέλη της διαβόητης ομάδας σε ένα αντίστοιχο περιστατικό θα σκοτώσουν με ξυλοδαρμό έναν άντρα θα αφήσουν μισοπεθαμένη την γυναίκα  του γιατί  προσπαθούν να πουλήσουν ένα καρπούζι που είχαν μεγαλώσει στη γη τους . Το έγκλημα τότε πυροδότησε  ταραχές στην επαρχία Guizhou.

Μετά το περιστατικό και τα βίαια γεγονότα εκατοντάδες αστυνομικοί  διατάχθηκαν να διαλύσουν το πλήθος και χρησιμοποίησαν χημικά και δακρυγόνα. Το πλήθος όμως συνεχισε να διαδηλώνει δεν υποχώρησε άλλα επιδίωξε να δώσει δημοσιότητα στο Θέμα μέσω των media

Παρόμοια συμπεριφορα της αστυνομίας σε βάρος εργατών και πλανόδιων πωλητών οδήγησε σε τουλάχιστον δύο εξεγέρσεις εναντίον του κράτους μέσα στο 2011


Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: