Απρ 30 2014

Η ΧΑΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΣ

556180_414021378620487_117012064_nΘες που μου ‘πεσε βαρύ το κουλούρι-στιφάδο που μαγείρεψε για βραδινό η γυναίκα μου, θες που δε φόρεσα τα τιρλίκια στα ποδάρια μου, είδα χτες το προφητικό όνειρο.

Tου Βασίλη Μπαλαή

Έφτανε λέει ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, καλή ώρα, και μεις στην Ελλάδα, παρά τα τόσα σακατ’λίκια μας, τα κουτσοβολεύαμε ακόμα, χάρις στην αποκλειστική κυριότητα που είχε ο πρωθυπουργός μας, μεγάλη η χάρι του, στη Θεία Χάρι. Αυτό βέβαια γίνονταν γιατί ο πρωθυπουργός μας είναι πολύ θρήσκος, ως γνωστόν, και συχνά-πυκνά τα λέει με την Παναγία, η οποία, αν δεν το ξέρετε, είναι Ελληνίδα από μάνα της μεριά, όπως το αποκάλυψε σε εκπομπή του κ. Καρατζαφέρη, ο κ. Πλεύρης. (Περισσότερες λεπτομέρειες ο κ Πλεύρης δεν μας αποκάλυψε, εγώ πάντως, για κάποιον ανεξήγητο ονειρικό λόγο, δεν ήθελα με τίποτα η Παναγία μας να είναι γκούνα-γκούνα καραγκούνα, και πολύ ταραχεύτηκα στο όνειρο με την πιθανότητα αυτή- άκου τώρα!)

Πατριωτάκι μας λοιπόν η Παναγιά, είπε μια καλή κουβέντα στον Υιό της για τον πρωθυπουργό μας, έριξε μια σπόντα στον Πατέρα του Υιού της, που δεν ήταν άντρας της αλλά πεθερός της-άκου τώρα!-, νάσου την λοιπόν η Θεία Χάρις να επιπίπτει επί της κεφαλής του κ. Σαμαρά τρις ημερησίως, και, δι’ αυτού, επί των κεφαλών όλων ημών με τα γνωστά εξαίρετα αποτελέσματα.

Κι ενώ λοιπόν όλα πηγαίναν κατ’ ευχήν για μας-προς μεγάλη θλίψη των εχθρών του έθνους μας- και κει που χρωστάγαμε τα μαλλιοκέφαλά μας είχαμε στο τέλος και πλεόνασμα, εμφανίστηκε άγγελος Κυρίου με τη σάλπιγγα και μας ανακοίνωσε πως κάτι γλωσσοφαγιές έφτασαν στ’ αυτιά του Θεού της Ελλάδας και της συμπατριώτισσάς μας Παναγιάς-ότι δηλ. ο πρωθυπουργός μας το έρριξε στην ειδωλολατρία και προσκυνάει άλλους θεούς και άλλη Αγία Τριάδα, ενώ υπέπεσε, λέει, άκουσον-άκουσον, και στο θανάσιμο αμάρτημα του υπερφίαλου εγωϊσμού-και αποφάσισαν να του αφαιρέσουν τα δικαιώματα της χρησικτησίας επί της Θείας Χάριτος και αυτή να επιπέσει επί της κεφαλής του κ. Χάρις, που διαμένει, λέει, στην Αμερική!

Ην δε Χάρις ο εκτελεστικός διευθυντής, λέει, της Αμερικανοεβραϊκής επιτροπής-άκου τώρα!- ο οποίος «έφαγε» στην ψύχρα εν μια νυκτί κάποιον Καρυπίδη στην Κοζάνη, που τον ήθελε, λέει, για περιφερειάρχη η βάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Δ. Μακεδονία αλλά δεν τον ήθελε ο Λαφαζάνης, που γενικά ζητάει τις αποφάσεις να τις παίρνει η βάση του κόμματος, εφ’ όσον βέβαια συμφωνεί μ’ αυτόν, και είναι απολύτως αντίθετος σε αποφάσεις της ηγεσίας που δεν συμφωνούν με τη θέληση της βάσης, αλλά που είναι καλοδεχούμενες αν συμφωνούν με τον ίδιο που δεν συμφωνεί με τη θέληση της βάσης, ο οποίος όμως δεν συμφωνεί και με τις αποφάσεις της ηγεσίας που δεν συμφωνούν με τη θέληση της βάσης κ.ο.κ ( η θέση φαίνεται λίγο περίπλοκη, αλλά τι περιμένετε κι εσείς με τέτοια σύγχιση που τράβηξα στο όνειρο; ).

Ο Καρυπίδης λοιπόν είχε αποκαλύψει πως ο κ. Σαμαράς, προφανώς υπνωτισμένος από κάποιον σατανικό εβραίο, άναψε ένα-ένα τα κεριά στην εφτάφωτη λυχνία, μπας και αναβλέψωμε λιγάκι από τη στραβωμάρα που μας δέρνει, λέω εγώ, τα οποία κεριά όμως, ειρήσθω εν παρόδω και ως μου αποκάλυψε έτερος άγγελος Κυρίου, με σάλπιγγα, στ’ αυτί-από τότε βαριακούω λιγάκι απ’ το αριστερό- είχαν μέσα τους κάποια ναρκωτική ουσία που αλλοιώνει τον χαραχτήρα, και έτσι εξηγήθηκε το ανεξήγητο φαινόμενο γιατί ο πρωθυπουργός μας, παρά την βοήθεια που του δίνουν η Παναγία και τη Θεία Χάρις ομού μαζί και οι δύο, έχει αλλάξει τον αδόξαστο σε όλους εμάς που τον αγαπάμε.

Και ενώ λοιπόν ο κ. Καρυπίδης με κίνδυνο της ζωής του, και συνδυάζοντας με μοναδική ευστροφία όλα τα γεγονότα, είχε αποκαλύψει αυτή τη συνομωσία των Εβραίων κατά της Ελλάδας μας και τον λόγο της αλλαγής χαρακτήρα του Πρωθυπουργού μας, ο ΣΥΡΙΖΑ του ‘δωσε τα παπούτσια στο χέρι, και έτσι ανενόχλητος μπορεί πια να συκοφαντεί τον πρωθυπουργό μας-άκου τώρα!-.

Θες όμως που ήταν άμαθος και πρωτάρης ο Χάρις, θες που η Θεία Χάρις τούπεσε λίγο βαρειά, άνοιξε το στόμα του ο κ. Χάρις και την αμόλυσε με χάρι:

«Εξωφρενικές εκφράσεις αντισημιτισμού στην Ελλάδα προέρχονται όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή της άκρας δεξιάς, αλλά επίσης και από το Facebook του Θεόδωρου Καρυπίδη, που καταδεικνύει την άκρα αριστερά»!! 

Εκεί απάνω ξεφώνησα ζήτω, και πέστα ρε χρυσόστομε κι ας είσαι Αμερικανοεβραίος, αλλά τελικά αποδείχτηκε και πάλι πως τον εβραίο κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς, διότι, ενώ εγώ ως αγαθός πίστεψα πως αυτό το είπε για καλό και για να βοηθήσει τον πρωθυπουργό μας-ο οποίος βέβαια, ως γνωστόν, τέτοιες μικροπρέπειες τις απεχθάνεται και κάτι άθλιες θεωρίες περί δύο άκρων μήτε να τις ακούσει δεν θέλει-μαθεύτηκε πως η ΝΔ μας ήταν στα πρόθυρα διάσπασης, γιατί ο Φαήλος, ο Βορίδης, ο Άδωνις, ο υιός Πλεύρης κι άλλοι πολλοί ταράχτηκαν σφόδρα από αυτή την ύπουλη προσπάθεια του Αμερικανοεβραίου να δώσει τη δόξα του αντισημιτισμού εξ ημισείας στη Χ.Α και τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας στην απ’ έξω το δικό μας κόμμα και τα δικά μας παιδιά, με αποτέλεσμα, βέβαια, να βγω έξω απ’ τα ρούχα μου τελείως και αυθόρμητα να ξεφωνήσω στον ύπνο μου: «Για κάνε μας τη χάρι ρε Χάρις, μη σε πάρει η Χάρις της και σε σηκώσει και σε κάνει σαπούνι αρωματικό! Δηλαδή εμείς μπρίκια κολλάμε; Αντί να αναβλέψεις, ως ο τυφλός, μόλις επέπεσε απάνω σου η Θεία Χάρις, εσύ στραβώθηκες τελείως; Τσάμπα ρε τόση τσιρίδα και ιδρώτας απ’ τον Άδωνί μας να μας ξεπουλήσει το βιβλίο του πατρός Πλεύρη που το λιγουρευόμαστε όλοι και ξεσκεπάζει τα αίσχη σας; Ρε μπας κι έφαγες καμμιά ξέμπαρκη τσεκουριά απ’ τον Βορίδη και παρλάτησες τελείως; Μπας και σε υπνώτισε κάνας σατανικός εβραίος κι εσένα;», αγανάκτησα με το δίκιο μου ο χριστιανός, και πάνω στη δεύτερη σύγχιση που τράβηξα, μου διέφυγε τελείως πως ο Μάκης μας τελευταίως το γύρισε στο τόξο-το συνταγματικό-κι ο κ. Χάρις έχει, βέβαια, ανοσία στο εβραϊκό δηλητήριο.

Κι εκεί που πια όλα φαίνονταν χαμένα, η Ελλάδα μας διέτρεχε θανάσιμο κίνδυνο και στο προφητικό όνειρο γινόταν ένα μπάχαλο και όλα πήγαιναν κατά διαόλου, ένα λευκό περιστέρι εμφανίστηκε και, ως παγάν λαλέουσα, φωνή μεγάλη ηκούσθη εξ ουρανού και μίλησε τα χαρμόσυνα νέα ως εξής:

«Αμήν αμήν λέγω υμίν ώ περιούσιο έθνος των Ελλήνων, με χαρά ο Θεός σας σας ενημερώνει πως η Θεία Χάρις που επέπεσε επί της κεφαλής του κ. Χάρις, δεν ήταν η αυθεντική Θεία Χάρις, αλλά ένα γενόσημο του κερατά από το Πακιστάν, σαν αυτά που σας ταϊζει ο Άδωνις με τη σέσουλα, εξ ου και οι παπαριές που εξεστόμισε ο κ. Χάρις»-άκου τώρα τι μαθαίνεις από ένα περιστέρι!

«Ουαί υμίν Γραμματείς κι Αμερικάνοι υποκριτές, που τρώτε με τον ιδρώτα των άλλων το ψωμί σας, ο Θεός της Ελλάδας ανακοινώνει πως καταδικάζεστε να τρώτε με τον ιδρώτα τον δικό σας το ψωμί και περιπλέον να σας βγάζει λόγο ο Άδωνις δώδεκα φορές ετησίως σε διάφορα Χάρβαρντ, εις τους αιώνας των αιώνων!

Και τέλος ο Θεός της Ελλάδας και η συμπατριώτισσά σας Παναγιά ανακοινώνουν»- εδώ καμμιά χιλιάδα άγγελοι και αγγελόπουλα με σάλπιγγες, καραμούζες, ταμπούρλα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς με αποκούφαναν τελείως, αλλά χαλάλι -«πως εσείς, ώ ευλογημένο έθνος των Ελλήνων, έχετε και πάλι, μέσω του πρωθυπουργού σας, την αποκλειστική κυριότητα της αυθεντικής Θείας Χάρις!

Ο Θεός της Ελλάδος και η συμπατριώτισσά σας Παναγιά συγκεκριμμένα, σημειώνουν με βαθειά ικανοποίηση την μετάνοια και ταπεινότητα του δούλου τους Αντωνίου, αλλά και το χριστιανικό σθένος και καρτερία με το οποίο ο Στρατηλάτης σας αντιμετωπίζει εσχάτως την ειδωλολατρική νέα Αγία Τριάδα τρώγοντας βροχή τα μπουνιοκλωτσίδια, όπως και την βαθειά χριστιανική πίστη με την οποία ο Ελληνικός Λαός υπομένει, ως Ιώβ, όλες τις δοκιμασίες και αποφάσισε να γίνει μεζεδάκι στα λιοντάρια της ειδωλολολατρείας.

Κατόπιν τούτων ο Οδηγητής σας, αναβαθμισμένος πια σε Σεραφείμ, ου μην και Χερουβείμ, διατάσσεται να ανέβει στο Άγιον Όρος και ως νέος Μωϋσής να παραλάβει, απ’ τον Θεό αυτοπροσώπως, τις καινούργιες Δέκα Εντολές και να πιούνε, ευκαιρίας δοθείσης, και κάνα τσίπουρο»-άκου τώρα!- «τις οποίες εντολές πρέπει ανυπερθέτως να τηρήσετε αν θέλετε να φτάσετε στη Γη της Επαγγελίας, που, χωρίς αμφιβολία, θα φτάσετε στα σίγουρα, με τέτοια φωτισμένη καθοδήγηση που θάχετε από την Αγία Τετράδα, Αμήν».

Αυτά είπε η αγγελική χορωδία κι εκεί απάνω ξύπνησα, τελείως θεόκουφος μεν αλλά πολύ ευτυχισμένος και σας μεταφέρω τα χαρμόσυνα νέα προς δόξαν Αντωνίου!


Αρέσει σε %d bloggers: