Μαΐ 01 2014

Ξανάρχεται το «Ξυστό»

Πατάει γκάζι ο ΟΠΑΠ με το «Ξυστό» Έντεκα χρόνια πέρασαν από τότε που σταμάτησε η κυκλοφορία του ξυστού και ο ΟΠΑΠ το επαναφέρει με νέα μορφή. Το νέο παιχνίδι «Στιγμιαίου Λαχείου» του ΟΠΑΠ ονομάζεται ΣΚΡΑΤΣ και η διάθεσή του ξεκινά από σήμερα. Θα διατίθεται από τα πρακτορεία, τους λαχειοπώλες και κάποια επιπλέον σημεία πώλησης, όπως περίπτερα και καταστήματα ψιλικών.

τα πρακτορεία θα παίρνουν προμήθεια  8% για το Σκρατς και  10% για τα υπόλοιπα Λαχεία, με προοπτική να διαμορφωθεί στο 8% για όλους τους τύπους.

Το ΣΚΡΑΤΣ αναμένεται να προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες, αφού το στιγμιαίο λαχείο είναι το Νο 2 παιχνίδι σε πωλήσεις στιγμιαίων λοταριών στον κόσμο μετά από το μπίνγκο.
Στον ΟΠΑΠ θεωρούν ότι το νέο Ξυστό θα κερδίσει γρήγορα την παλιά του δημοφιλία λόγω του είδους του παιχνιδιού. Τα στιγμιαία λαχεία είναι απλά, γρήγορα παιχνίδια και άμεσης νίκης, οι παίκτες δηλαδή μαθαίνουν άμεσα ότι κερδίζουν. Το γεγονός αυτό μαζί με την υψηλή συχνότητα νίκης (1 στους 4 κερδίζει) προτρέπει σε επαναγορά λαχείων, άρα ο τζίρος σε σημαντικό ποσοστό ανακυκλώνεται.

Η «Ελληνικά Λαχεία» στηρίζεται πολύ στο Ξυστό, αφού είναι παιχνίδι άμεσου κέρδους και προσελκύει μαζικά και γυναικείο κοινό, το οποίο στην Ελλάδα απέχει από τον τζόγο.

Γενικότερα από την εκμετάλλευση των κρατικών λαχείων η κοινοπραξία αναμένει ετήσιους τζίρους πάνω από 700 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 12 χρόνια

Συνολικά  θα υπάρχουν τεσσάρων ειδών ΣΚΡΑΤΣ:

Τυχερά φλουριά: Το ΣΚΡΑΤΣ με θέμα τα χρήματα, στο οποίο ο πελάτης ελπίζει να βρει «νομίσματα» και «πέταλα». Η συχνότητα νίκης καθορίζεται στο 1 προς 4,8. Κόστος 1 ευρώ.

Μετρητά 24 καρατίων: ΣΚΡΑΤΣ με θέμα το χρυσό, όπου ο παίκτης ξύνει «μπάρες χρυσού» με την ελπίδα να εμφανιστεί το σύμβολο «BAR» κυρίως. Η συχνότητα νίκης καθορίζεται στο 1 προς 4,4. Κόστος 2 ευρώ.

Μαγικά κεράσια: Το συγκεκριμένο ΣΚΡΑΤΣ παραπέμπει ήδη από το όνομά του σε καζίνο και slots (παιγνιομηχανήματα ή αλλιώς φρουτάκια). Η νίκη έρχεται με ανάλογο τρόπο, αρκεί να εμφανιστούν δηλαδή τρία όμοια σύμβολα στην ίδια σειρά. Αν  είναι «κεράσια», το ποσό τριπλασιάζεται. Συχνότητα νίκης: 1 προς 4,2. Κόστος 3 ευρώ.

Σμαραγδένια εφτάρια: Το κορυφαίο ΣΚΡΑΤΣ, αφού το μεγάλο βραβείο είναι μισό εκατομμύριο ευρώ. Το θέμα του ΣΚΡΑΤΣ είναι τα τυχερά νούμερα και τα… σμαράγδια! Η συχνότητα νίκης είναι η μεγαλύτερη στο σύνολο των λαχείων αυτών και καθορίζεται στο 1 προς 3,9. Κόστος 5 ευρώ.


Αρέσει σε %d bloggers: