Μαΐ 04 2014

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αν δεν έβαζε υποψηφιότητα ο Μώραλης, θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ;

Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι ότι αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά λόγω της αγάπης του για την πόλη του.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως δεν ενδιαφέρεται να γίνει ο Έλληνας Μπερλουσκόνι και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ιδρύσει κόμμα. «Αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα έφτιαχνα το δικό μου «Ποτάμι», ή «Ελιά» ή «Νέα Ελλάδα»» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι εαν δεν έθετε υποψηφιότητα στις εκλογές ο Γιάννης Μώραλης, θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.


2 Σχόλια

  • PAKIS on 4 Μαΐου 2014 at 06:37

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΩΡΑΛΗ.

  • RYaN on 4 Μαΐου 2014 at 13:58

  Υπάρχει ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές?
  Από μία έρευνα που έκανα βρήκα ότι στον Πειραιά το σχετικότερο είναι το «Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η Πόλη μας» που προέκυψε από συνεργασία των Δρίτσα (ΣΥΡΙΖΑ) – Τζανετουλάκο (ΔΗΜΑΡ).
  Άρα, αν ο Μαρινάκης θέλει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει άλλη κάλπη για να το κάνει. Εκτός και αν ήθελε να μπερδέψει κάλπες και ψηφοδέλτια για να βγει άκυρο 😆

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: