Μαΐ 05 2014

Ο Σάπκας και οι… φανφάρες του Δημάρχου!

Ο Σάπκας και οι… φανφάρες του Δημάρχου!

ΡΟΖ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ… ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Συνελήφθη» να στέκεται στην άκρη της πλατείας κοιτώντας… τα σκουπίδια και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία για ένα πλάνο με το κινητό (εξ ου και η ποιότητα της φωτογραφίας για την οποία ζητώ προκαταβολικά συγνώμη).

-«Μα καλά είναι δυνατόν να κάθεσαι βραδιάτικα δίπλα από τα σκουπίδια;» ρώτησα τον Πάνο Σάπκα για να τον πειράξω.

-«Λες να έχω τέτοια βίτσια;» μου απάντησε και όπως είναι φυσικό ζήτησα να μάθω προς τι η βραδινή βόλτα στις… ροζ σακούλες.

Η απορία μου λύθηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν σε γνωστό στέκι της πόλης ο Σάπκας με την παρέα του συζητούσαν έντονα για το όραμα του Δημάρχου να μετατρέψει την Λάρισα σε μια πόλη φιλική προς το περιβάλλον, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στη συνέντευξη της Larissanet.

«Για να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος της φανφάρας δεν έχεις παρά να δεις τα απλά…. Τα σκουπίδια για παράδειγμα στις ροζ σακούλες», έλεγε ο Σάπκας, δείχνοντας και τα σχετικά πειστήρια.

«Μα είναι δυνατόν να περνάνε τον κόσμο για ιθαγενείς; Είναι δυνατόν να μιλάνε για εξοικονόμηση ενέργειας ή για υποψηφιότητα της πόλης για πράσινη πρωτεύουσα την ώρα που στο κεντρικότερο σημείο της πόλης τα σκουπίδια σωρεύονται μπροστά από τα μαγαζιά;» συνέχισε το… κρεσέντο ο Σάπκας.

Η συζήτηση φυσικά σε λίγα λεπτά άλλαξε ρότα και στράφηκε στις εκλογικές εκτιμήσεις. Εκεί τα πράγματα κύλησαν πιο ήρεμα, αφού όλη η παρέα, διαφορετικών αποχρώσεων, θεώρησε σίγουρη την είσοδο Καλογιάννη στον δεύτερο γύρο και τον Σάπκα ένα από τα ακλόνητα φαβορί για επιστροφή στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου…

Λ.Π. via larissanet

Αρέσει σε %d bloggers: