Μαΐ 06 2014

Προθεσμία και για τους τέσσερις βουλευτές της Χ.Α.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης κατά την άφιξή του στο εφετείο Αθηνών.

Για πολιτική σκευωρία σε βάρος τους έκαναν λόγο οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ζήτησαν και έλαβαν από τις ανακρίτριες προθεσμία για να απολογηθούν.

Ο Δημήτρης Κουκούτσης θα βρεθεί ξανά ενώπιόν τους στις 6 Ιουνίου. Στις 10 Ιουνίου θα απολογηθεί ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 Ιουνίου η Ελένη Ζαρούλια και στις 13 Ιουνίου ο Μιχάλης Αρβανίτης.

«Η πολιτική σκευωρία έχει καταρρεύσει. Μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 & 25 Μαΐου», δήλωσε η κ. Ζαρούλια κατά την έξοδό της από το Εφετείο.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του κ. Κουκούτση. Όπως είπε, «το καθεστώς είναι σε πλήρη σύγχυση. Ο ελληνικός λαός έχει πάρει το μήνυμα και η νίκη θα είναι δική μας».

«Το καθεστώς Σαμαρά στις εκλογές θα καταρρεύσει. Ο ελληνικός λαός θα καταλάβει την πολιτική σκευωρία»», δήλωσε ο κ. Κούζηλος, ενώς ο κ. Αρβανίτης επεσήμανε: «Πήρα προθεσμία για αυτή την αστεία και εξωφρενική ιστορία για τις 13 Ιουνίου. Δεν έχω να κάνω άλλη δήλωση. Δηλώσεις θα κάνει ο ελληνικός λαός».

Οι τέσσερις βουλευτές κλήθηκαν σε απολογία για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, θεωρούνται μέλη της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης, που είχαν γνώση και συντονισμό των παράνομων δραστηριοτήτων των μελών της.

πηγη

Αρέσει σε %d bloggers: