Μαΐ 06 2014

ΜΕ ΛΑΣΚΟ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΟΥΛΑΚΟΥ

Κεντρική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές από το ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Την κεντρική του εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας την επόμενη Δευτέρα 12 Μαΐου και ώρα 8.30 μμ στην πλατεία Λαμπρούλη στο Λόφο του Φρουρίου.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Λάσκος, Σία Αναγνωστοπούλου και Άλκηστις Τσουλάκου, ενώ θα χαιρετίσει και η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, επικεφαλής του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» Ηρώ Διώτη.

Σύντομα βιογραφικά υποψηφίων ευρωβουλευτών

Ο Χρήστος Λάσκος εργάζεται ως καθηγητής στο 5ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος Φυσικής και Οικονομικών. Έχει μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Φιλοσοφία και διδακτορικό στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης. Αρθρογραφεί στην Αυγή και την Εποχή. Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος της Οργανωτικής Γραμματείας για τη Μακεδονία.

Η Αθανασία (Σία) Αναγνωστοπούλου είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ όπως και μέλος του ΔΣ της «Αυγής» και του ραδιοφώνου «στο Κόκκινο». Είναι μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Ν. Πουλαντζάς και των ΑΣΚΙ. Αρθρογραφεί στις εφημερίδες «Αυγή» και «Εποχή». Είναι μέλος της Πανευρωπαϊκής Επιτροπής της Ακαδημίας για την Ευρωπαϊκή Ιστορία που έχει συγκροτηθεί στο Παρίσι από το Transform! Europe.

Η Άλκηστις Τσουλάκου είναι 29 ετών. Φοίτησε στην Πολυτεχνική Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Η εργασιακή της ζωή ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2008. Από την αρχή συμμετείχε στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της Nokia Solutions Networks και αυτή τη στιγμή διανύει τη δεύτερη θητεία της ως πρόεδρος.


Αρέσει σε %d bloggers: