Μαΐ 09 2014

Βενιζέλος: Ποτέ δεν μίλησα για αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση (video)

Μια μεγαλειώδη κωλοτούμπα έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Ενω ο κ. Βενιζέλος πριν λίγα 24ωρα είχε απειλήσει ανοικτά με αποχώρηση από την κυβέρνηση, λέγοντας: «Χωρίς εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση», σήμερα είπε:

«Ποτέ δεν μίλησα για βουλευτικές εκλογές. Ποτέ δεν μίλησα για αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση. Ποτέ δεν μίλησα για απόσυρση των υπουργών του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση. Ας είμαστε ειλικρινείς διότι αυτό κυριαρχεί στις σκέψεις όλων μας. Εθεσα βέβαια ένα δίλημμα: Εθεσα προεκλογικά το βασικό ερώτημα που θέτουν όλοι αλλά θα το πουν φωναχτά σε λίγες ημέρες. Λένε κάποιοι έθεσα δίλημμα εκβιαστικό. Τι είναι εκβιαστικό; η περιγραφή της κατάστασης; Η αλήθεια; ‘Επρεπε να πούμε την αλήθεια για να βρεθούμε στο επίκεντρο του προβληματισμού και της επικαιρότητας».

Και συνέχισε: «Δεν τολμούν να πουν ότι τίθεται ζήτημα σταθερότητα της κυβέρνησης. Και τι σημαίνει σταθερότητα της κυβέρνησης, σημαίνει σταθερότητα της οικονομίας και σταθερότητα της χώρας;

Απευθυνόμενος σε όσους μίλησαν για θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι κάποιοι περιμένουν το βράδυ των εκλογών για να θέσουν θέματα τα οποία θα έπρεπε να συζητήσουν πριν τις εκλογές.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αμηχανία και είπε: «Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν τζάμπα μάγκες σε διάφορες εκδοχές. Εχουμε διάφορους τύπους δημόσιας συμπεριφορά».

Και συνέχισε: «Τρελαίνονται οι φίλοι μας της αντιπολίτευσης διότι θέλουν την Ελλάδα μέσα στην κρίση και όχι μετά την κρίση. Το ΠαΣοΚ είναι το εύκολο θύμα, το μαύρο πρόβατο.»

Mιλώντας στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «η δική μας παρέμβαση επιβεβαίωσε το ακατάσχετο του κοινωνικού μερίσματος.»
Πηγη


Αρέσει σε %d bloggers: