Μαΐ 10 2014

Ο Οδυσσέας η «Κλεοπάτρα» και η Άντζελα της πολιτικής

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος Ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος

“ Γέλασαν μέχρι δακρύων όσοι βουλευτές βρίσκονταν στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Ταμήλος, μπέρδεψε την Πηνελόπη με την Κλεοπάτρα, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα διώξει την τρόικα από την Ελλάδα, όπως ο Οδυσσέας τους μνηστήρες ”

Γέλασαν μέχρι δακρύων όσοι βουλευτές βρίσκονταν στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Ταμήλος, μπέρδεψε την Πηνελόπη με την Κλεοπάτρα, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα διώξει την τρόικα από την Ελλάδα, όπως ο Οδυσσέας τους μνηστήρες.

«Θα διώξουμε την τρόικα από την Ελλάδα. Όπως έδιωξε ο Οδυσσέας όταν ήρθε στην Ιθάκη τους μνηστήρες του θρόνου που πολιορκούσαν την Κλεοπάτρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ταμήλος, προκαλώντας την αντίδραση, αλλά και το γέλιο των συναδέλφων του.

«Αχ αυτή η Οδύσσεια τι μας κάνει…», τόνισε χαρακτηριστικά η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, η οποία εκτελούσε χρέη προέδρου της Βουλής. Τη διόρθωση ανέλαβε να κάνει η βουλευτίνα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία ανέβηκε στο βήμα της Βουλής.

πληροφορίες από Periodista


Αρέσει σε %d bloggers: