Μαΐ 10 2014

Τελευταίο αντίο στον 17χρονο Κωστή…

ΠΕΝΘΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τελευταίο αντίο στον 17χρονο Κωστή…

Σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του 17χρονου Κωστή Παπαστεργίου, μαθητή του 6ου Λυκείου Λάρισας, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά Λάρισας.

Ο Κωστής νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ογκολογικό κέντρο της πρωτεύουσας δίνοντας άνιση μάχη με τον καρκίκο. Ο 17χρονος μαθητής κατέληξε χθες το πρωί βυθίζοντας στη θλίψη όλη τη Λάρισα.

Ψηφίσματα συμπαράστασης εξέδωσαν ο Σύλλογος Καθηγητών του 6ου Λυκείου Λάρισας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόμων του 6ου Γ.Ε.Λ.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ – διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα και προσωπικό – εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το χαμό του Κωστή και απευθύνει στους οικείους του τα ειλικρινή θερμά της συλλυπητήρια.

Ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του,  οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στον κυριακάτικο αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Στάδιο Αλκαζάρ, πριν από την έναρξη του οποίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ αντιπροσωπεία της ΑΕΛ 1964 θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Ο Κωστής «έφυγε» από κοντά μας, αλλά η μνήμη του θα παραμένει ζωντανή στις καρδιές μας. Γιατί η ιστορία του ευαισθητοποίησε, συσπείρωσε και κινητοποίησε μια ολόκληρη πόλη, αναδεικνύοντας σπάνιες αξίες και προσφέροντας ένα ξεχωριστό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης τονίζει στο συλλυπητήριο μήνυμά της η ΑΕΛ.

Παράκληση της οικογένειας να μην κατατεθούν στεφάνια και το αντίτιμο αυτών να κατατεθεί στους λογαριασμούς των Συλλόγων Φλόγα (αρ.λογαρ. 192/480000-10 Εθνική Τράπεζα) και Νεοπλασματικών Παθήσεων ΙΑΣΩ Λάρισας (02170100070385 Eurobank).


Αρέσει σε %d bloggers: