Μαΐ 11 2014

Γ. Χατζημαρκάκης : Δεχόμαστε απειλές – Υπάρχει κομματική τρομοκρατία (video)

Καταγγελίες για απειλές και προσκόμματα στην προεκλογική περίοδο από τα κόμματα τονίζει μέσω του seleo.gr ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γ. Χατζημαρκάκης.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» μιλά για «κομματική τρομοκρατία στην Ελλάδα» και πως «κάνουμε ζημιά στην Δημοκρατία αν αποκλείουμε κάποιον που είναι νέος, κάποιον που δεν μας πάει».

«Απειλούμαστε» προσθέτει μιλώντας για τηλεφωνήματα από Νεοδημοκράτες σε υποψήφια με το συνδυασμό που της έλεγαν ότι θα έχει «επίσκεψη» από το ΣΔΟΕ την επόμενη μέρα

«Τρομοκρατία να χρησιμοποιείς τους θεσμούς του κράτους για να απειλείς τους ανθρώπους» σχολίασε κάνοντας λόγο για ενα παρόμοιο σκηνικό και με το λεωφορείο του κόμματος. «Τον απείλησαν τον οδηγό με τελωνειακό και φορολογικό έλεγχο» ανέφερε.

«Το ΠΑΣΟΚ το παίζει ΕΛΙΑ για το ΑΦΜ και τα χρέη και το παίζει ΠΑΣΟΚ» σημείωσε για όσα έχουν αποφαιστεί για τον τηλεοπτικό χρόνο ή την χρηματοδότηση ενώ για τις δημοσκοπήσεις σχολίασε «υπάρχει μια πραγματικότητα στημένη, των γκάλοπ και των ΜΜΕ και μια άλλη πραγματικότητα στην κοινωνία».

Μεταβατικός ο Σαμαράς – Δεν μου αρέσει που απειλεί ο Βενιζέλος – Δεν είναι εναλλακτική ο Τσίπρας

Ο κ. Χατζημαρκάκης τόνισε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται την βιωσιμότητα του χρέους» προτείνοντας «επιμήκυνση των ομολόγων σε βάθος 50ετίας, μηδενικά επιτόκια και επιλεκτικό κούρεμα των ομολόγων της ΕΚΤ».

Για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε «μου αρέσει που κατεβαίνει επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Δεν ξέρει όμως αγγλικά. Για την Ελλάδα δεν είναι εναλλακτική λύση γιατί δεν κατάφερε καν να φέρει τάξη στο δικό του το κόμμα. Αν δεν μπορείς να πεις ποιο είναι το σχέδιο σου δεν κάνει για Πρωθυπουργός».

Τον Αντώνη Σαμαρά τον χαρακτήρισε «μεταβατικό πρωθυπουργό» ενώ τον Ευ. Βενιζέλο «μεγάλο Έλληνα ρήτορα» «Δεν μου αρέσει όμως ο τρόπος με τον οποίο απειλεί την κοινωνία» συμπλήρωσε με νόημα. Καλοσώρισε το Ποτάμι «Ακούω ότι και αυτό είναι συστημικό» σχολίασε.

«Έχω δει τα τελευταία 4 χρόνια την απαξίωση την γελοιοποίηση της Ελλάδος στη Γερμανία. Προσπάθησα να προσφέρω .

Αποφάσισα να βοηθήσω εδώ. Να μην φοράω την γερμανική φανέλα και να υπερασπιστώ την Ελλάδα αλλά να φορώ την ελληνική φανέλα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζημαρκάκης.

Τέλος, για το θέμα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ζήτησε να οριστεί η 19η Μαϊου ημέρα μνήμης των θυμάτων του Κεμαλισμού


Αρέσει σε %d bloggers: