Μαΐ 12 2014

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

“Τρεις κάλπες, μία επιλογή: να νικήσουμε!”

Το μήνυμα «Τρεις κάλπες, μία επιλογή: να νικήσουμε!» μετέφεραν και στη Λάρισα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Λάσκος και Σία Αναγνωστοπούλου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαΐου.

Από την πλευρά του ο Χρ. Λάσκος τόνισε ότι «μια εκλογική επικράτηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς με μεγάλη διαφορά –εξέλιξη απολύτως εφικτή- θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας διαδικασίας μετατόπισης των συσχετισμών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η διατύπωση αυτή δεν είναι απότοκο κάποιου μικρομεγαλισμού από μέρους μας. Τα προβλήματα του κόσμου της εργασίας είναι κοινά, οι φόβοι και η ακραία ανασφάλεια απλώνονται από άκρο σε άκρο σε ολόκληρη την ήπειρο. Ένα άλλο παράδειγμα, ανταγωνιστικό στο νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό, μπορεί να γίνει το έναυσμα μεγάλων αλλαγών. Ένα ανατρεπτικό πολιτικό συμβάν, όπως η επικράτηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλάζει συνολικά το πεδίο της αντιπαράθεσης».

Η Σία Αναγνωστοπούλου εξέφρασε την άποψη ότι «όλη η Ευρώπη είναι στραμμένη στην Ελλάδα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι νεοφιλελεύθερες ηγεσίες γιατί τους προκαλούμε φόβο, οι κοινωνίες γιατί τις γεμίζουμε ελπίδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται σε σύμβολο αγώνα, σύμβολο νίκης και ελπίδας που υπερβαίνει τα όρια της πατρίδας μας. Ο αγώνας του ελληνικού λαού γεννάει ελπίδες που ξεπερνούν κατά πολύ τα σύνορά μας. Και αυτή είναι μια πραγματικότητα που αναγνωρίζουν πρώτοι απ’ όλους οι ευρωπαϊκοί λαοί: γι’ αυτό η Ευρωπαϊκή Αριστερά επέλεξε ως υποψήφιό της για την προεδρία της «Κομισιόν» τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα.

Πρόκειται για έμπρακτη αναγνώριση ότι η Ελλάδα είναι καταλύτης πολιτικών εξελίξεων στην Ευρώπη, αιχμή των αναγκαίων ρήξεων για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτός ο Μάιος ανήκει στους λαούς! Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε».
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της υποψήφιας Περιφερειάρχη, επικεφαλής του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» Ηρώς Διώτη, η οποία μίλησε για τη σημασία των περιφερειακών εκλογών και έστειλε μήνυμα ανατροπής και στη Θεσσαλία.


1 Σχόλιο

    • varanus komodoensis on 14 Μαΐου 2014 at 16:32

    http://3.bp.blogspot.com/-A8uennIeQ0Q/U3H7IV2LzrI/AAAAAAAAgp0/lfAXaVyzeYg/s1600/tsipras.jpg

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: