Μαΐ 14 2014

Μια ύποπτη σιωπή

Μέσα στη βαβούρα της προεκλογικής περιόδου –που είναι άχρηστη γιατί αυτή τη φορά οι πολίτες έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό ποιους θα ψηφίσουν-, υπάρχουν κάποιοι που έχουν βγάλει τον σκασμό. Είναι εκείνοι οι «πνευματικοί άνθρωποι» και οι δημοσιογράφοι που περιμένουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

κείμενο: πιτσιρίκος

Δεν είναι κανένα μυστικό πως κάποιοι «πνευματικοί άνθρωποι» και πολλοί δημοσιογράφοι είχαν πολύ καλές σχέσεις με τις κυβερνήσεις Σημίτη, τις κυβερνήσεις Καραμανλή, την κυβέρνηση Παπανδρέου, την κυβέρνηση Παπαδήμου και την κυβέρνηση Σαμαρά.

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που είναι παντός καιρού. Πλήρωνε εσύ κι εμείς θα σου γράφουμε ό,τι θέλεις.

Από τη σιωπή αυτών των λαλίστατων ανθρώπων –που δεν έχαναν ευκαιρία να ουρλιάζουν και να παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως τον διάολο μεταμορφωμένο σε κόμμα και την Αριστερά ως κατάρα-, καταλαβαίνω πως η κυβέρνηση Σαμαρά έχει τελειώσει.

Οι περισσότεροι από αυτούς δηλώνουν αριστεροί τύπου ΔΗΜΑΡ. Σκατάδες δηλαδή.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μάθει να προσκολλώνται στην εκάστοτε εξουσία, οπότε δεν πέφτουν ποτέ έξω. Υπάρχει σοβαρός λόγος που έχουν λουφάξει.

Μετά τις ευρωεκλογές, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ θα είναι στα πρόθυρα της διάλυσης, Σαμαράς και Βενιζέλος θα αντικατασταθούν, και η χώρα θα πάει σε εθνικές εκλογές.

Οπότε, «πνευματικοί άνθρωποι» και «πνευματικοί» δημοσιογράφοι περιμένουν να δουν την διάδοχη κατάσταση, ώστε να κάνουν επίθεση φιλίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον Σημίτη, τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο και τον Σαμαρά, θα αποθεώσουν και τον Τσίπρα, με την ελπίδα να τα οικονομήσουν πάλι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να την πατήσει και να τους ανοίξει τις πόρτες.

Αυτοί οι άνθρωποι διώχνουν όλους τους άλλους.


1 Σχόλιο

  • talos4fight on 15 Μαΐου 2014 at 21:13

  Για να δούμε, θα μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να αντξει τους επερχόμενους κλυδωνισμούς; Θα μπορέσει να είναι ισχυρός , να προχωρήσει σε
  κάθαρση και απονομή δικαιοσύνης, αφού μάθει ο ελληνικός λαός
  που είναι η αλήθεια και που είναι το ψέμα γιά την κατάσταση στην
  οποίαν περιήλθε; Έχει ένα σχέδιο γιά την σταδιακή ανασυγκρότηση
  της οικονομικής ζωής της χώρας-δεν λέω την περίφημη ανάπτυξη
  που γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι τι σημαίνει-Ίδωμεν

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: