Μαΐ 14 2014

Πρώτοι στον αντισημιτισμό οι Ελληνες -Το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη

Αντισημίτες μεν  άλλα και πιστοί ενός Εβραίου θεού που γεννήθηκε έζησε και μαρτύρησε στον Ισραήλ

Υψηλά ποσοστά αντισημιτισμού παρουσιάζει η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε αυτό τον τομέα, έχοντας μπροστά σε παγκόσμιο επίπεδο μόνο τα κράτη της Μέσης Ανατολής.

Πρόκειται για τα αποτελέσματα της πρώτης παγκόσμιας έρευνας για την αντισημιτική συμπεριφορά, σύμφωνα με την οποία πάνω από το 25% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ισχυρά τέτοια συναισθήματα. Η έρευνα, που διεξήχθη από οργανισμό κατά της δυσφήμισης των Εβραίων, με έδρα τη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ακόμη ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων (46%) δεν έχει καν ακούσει για το Ολοκαύτωμα, ή δεν αποδέχεται ότι συνέβη.

Το πιο αντισημιτικό μέρος του πλανήτη είναι- όπως αναμενόταν- η Δυτική Οχθη και η Γάζα, με ποσοστό 93%, ενώ στον αντίποδα, τα μικρότερα σχετικά ποσοστά εμφανίστηκαν στο Λάος.

Οσο για την Ελλάδα, με 69% έχει τις υψηλότερες επιδόσεις αντισημιτισμού ανάμεσα σε οποιαδήποτε χώρα πλην εκείνων της Μέσης Ανατολής, με τα ποσοστά να είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο της δυτικής Ευρώπης (24%).


1 Σχόλιο

    • ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ on 16 Μαΐου 2014 at 00:51

    Τόσα χρόνια καλλιεργείται από τα δεξιά και ακροδεξιά λαμόγια, για όλα φταίνε οι Εβραίοι και όχι οι Έλληνες κλέφτες και δωσίλογοι!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: